Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Feines no qualificades a ...
 

Feines no qualificades a l'estranger

Són feines per a les quals no és imprescindible tenir cap titulació acadèmica o professional, encara que la formació i el nivell de l’idioma condiciona el tipus de feina. La majoria d’aquestes feines són remunerades.

 • Feines agrícoles
  Normalment es fan entre juny i agost. Es garanteix tant l'allotjament com la manutenció. Les feines agrícoles se centren bàsicament en la collita de fruita i ajudar a les granges. En alguns països hi ha la possibilitat d'assistir a un curs on s'expliquen diferents tècniques.
 • Treball en l’hoteleria
  Són feines que corresponen al sector serveis (recepcionista, cambrer, neteja...). Es treballa de deu a dotze hores sis dies a la setmana.
 • Treball de monitor/a
  Com a monitor/a es pot treballar en empreses de vacances, càmpings i estacions d'esquí ensenyant diferents tècniques esportives (trek, esquí, vela) i idiomes o bé muntant activitats.
  Cal tenir com a mínim 20 anys i experiència tant en el tracte amb joves com en l'especialitat que es vol ensenyar. Cal un certificat o document que acrediti l’experiència en cada especialitat. Et donen allotjament, la manutenció i l'assegurança d'accidents. Es treballa normalment durant un període de vuit setmanes, de maig a octubre.
 • Treball en l'àrea de serveis:
  Parcs temàtics, botigues, parcs nacionals, guies, etc.
 • Treball social, medi ambiental i voluntariat:
  Es poden fer un ampli ventall de feines de voluntariat. La major part no són remunerades.
Data d'actualització: 11.04.2012