Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Promocions, enquestes i ...
 

Promocions, enquestes i repartiment de publicitat

Promocions, enquestes i repartiment de publicitat

En què consisteixen aquestes feines?
Requereixen passar moltes hores dret o al telèfon. La feina d'enquestador consisteix a aconseguir que un nombre determinat de persones amb unes característiques predefinides per l'empresa et responguin un qüestionari. En les promocions has d'informar la gent sobre algun producte o servei nou i, a vegades, aconseguir que el comprin. El repartiment de publicitat consisteix a lliurar fullets publicitaris a la gent o ficar-la a les bústies de les zones assignades per les empreses.

Quins estudis o habilitats demanen?
En aquestes feines no solen demanar cap formació específica, perquè la majoria d'empreses tendeix a formar els treballadors. En el cas de les enquestes i promocions, es valoren les habilitats socials, el bon caràcter i la bona educació; i per a repartir publicitat, agilitat i rapidesa.

Cal experiència prèvia?
En cap d'aquestes feines no se sol demanar experiència prèvia, tot i que si en tens sempre t'ajudarà.

Quines condicions laborals ofereixen?
L'horari pot variar segons els objectius que hagis de complir, i el contracte sol ésser laboral de temps parcial. Pel que fa a la remuneració, pots trobar-te amb un salari fix i comissions addicionals o preus tancats per a cada enquesta, feta pel volum de comandes aconseguides amb les promocions o per la quantitat de publicitat lliurada.

Com hi pots accedir?
A Barcelona hi ha diverses empreses encarregades de fer estudis d'investigació de mercat, de promocions i de distribució de publicitat. Pots adreçar-te directament a les empreses i oferir-hi el teu currículum, o bé consultar les webs de les que tenen ofertes permanents a Internet. També pots mirar els anuncis dels diaris o apuntar-te a les ETT.

  • Llocs on deixar el teu currículum
    Jove.cat t'ofereix recursos per a assabentar-te d'ofertes de feina i deixar-hi el currículum; en aquest apartat hi trobaràs recursos per a cercar feina per Internet, i hi pots consultar els enllaços del sector que més t'interessa.
Data d'actualització: 18.06.2018