Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 22a Setmana de la Ciència
 
Dijous, 09 de novembre de 2017

22a Setmana de la Ciència

Amb l’impacte que les noves tecnologies tenen en les nostres vides modificant els nostres hàbits, oblidem que hi ha un altre factor que sempre ens ha acompanyat condicionant la nostra forma de viure, la ciència. Del 10 al 19 de novembre, Viu la Ciència!


22a Setmana de la Ciència

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l'àmbit europeu. Un dels objectius de la Setmana de la Ciència a Catalunya és apropar la ciència als joves i impulsar el coneixement de la ciència i les vocacions científiques entre els estudiants d’ESO i Batxillerat.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

S’han preparat un munt d’activitats arreu del territori i moltes d’elles pensades per a tu, tant a l’àmbit físic i presencial com a l’espai virtual. Aprèn com practicar el turisme responsable, participa en el concurs fotogràfic d’Instagram amb fotos relacionades amb les activitats de la Setmana de la Ciència; descobreix el món de la robòtica.Sigues astròleg o botànic per un dia, o submergeix-te en un futur que ja és present: l'Internet de les coses. Ah! i no t'oblidis de participar a la campanya del Passaport Científic. Aquesta és només una petita mostra de les moltes, interessants i divertides activitats preparades per a tu que t’ajudaran a entendre moltes de les coses que t’envolten i fer un tast del futur que s’aproxima.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.