Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 3r concurs “Joves per canviar ...
 
Dimecres, 15 de març de 2017

3r concurs “Joves per canviar el món”. T’hi apuntes?

Jove, si vols canviar el món et proposem que participis en el concurs que, amb aquest objectiu, organitza la plataforma Kabua. Només has de tenir entre 12 i 18 anys i formar part d’un grup, que pot ser de tres persones o fins i tot format per tota la classe, que realitzi un vídeo original de denúncia i/o sensibilització.


3r concurs “Joves per canviar el món”. T’hi apuntes?

El projecte Kabua, depenent del grup d'investigació ERDISC del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, busca joves que puguin expressar la seva opinió sobre els diferents temes d'actualitat mitjançant les TIC i que siguin capaços d'actuar de manera crítica. El concurs premiarà el millor vídeo per a joves amb una proposta, denúncia i/o sensibilització sobre els temes següents:

  • Com aturar o evitar la violència de gènere
  • Com eradicar la discriminació a la diversitat afectiva i sexual i la identitat de gènere
  • Com gestionar la nostra identitat i imatge a les xarxes socials
  • Com fer un ús adequat i responsable dels dispositius mòbils
  • Com combatre el bullying i el ciberbullying

Així doncs, agafa la teva càmera, tauleta o mòbil i presenta un vídeo en format MP4 (horitzontal) amb una durada d’entre 3 i 5 minuts.

La inscripció es fa en línia a través de la pàgina web del concurs i el vídeo s'haurà de pujar al Youtube seguint les instruccions del projecte.
Tens temps fins al divendres 7 d'abril de 2017.

En aquest projecte tothom hi guanya: aprenentatge i experiència, noves amistats i relacions amb gent que pensa i fa el mateix que tu, la societat també surt guanyant gràcies a la teva denúncia, la teva contribució i el teu esforç. Tot i això, és un concurs i hi haurà 10 finalistes, que es comunicaran el dia 6 de maig a través del correu electrònic i la web. Hi haurà 3 premis principals: un primer premi de 600 €, un segon premi de 300 € i un tercer premi de 150 €. Per a la resta dels vídeos finalistes hi haurà d’altres premis que no seran en metàl·lic.

Els premis es lliuraran el 20 de maig a la Direcció de General de Joventut (Calàbria, 147, Barcelona) i haurà emoció fins a l'últim moment perquè la deliberació del jurat es farà pública durant la cerimònia de lliurament.

Si vols canviar el món no t'ho pensis més i participa al concurs Kabua!