Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Il·lusiona't amb les beques ...
 
Divendres, 07 d'abril de 2017

Il·lusiona't amb les beques Carnet Jove 2017

T'agrada el món audiovisual, el muntatge musical, la caracterització, l'ambientació, el grafisme o el vestuari i voldries formar part dels equips que treballen a TV3 durant un any? Ets dibuixant i et desviuries per fer una tira còmica a la revista El Jueves cada mes durant gairebé un any? Ets un as a l’hora de retratar escenes de la realitat social amb la càmera i viuries un dels teus somnis col·laborant amb l’equip fotogràfic de La Vanguardia? T'encanta la ràdio i voldries formar part de l'equip del programa "El matí i la mare que el va parir" de Ràdio Flaixbac? Les Beques Carnet Jove et donen aquestes possibilitats i algunes més per ajudar-te a inserir-te professionalment.


Il·lusiona't amb les beques Carnet Jove 2017

Si tens entre 16 i 31 anys i ets titular del Carnet Jove pots sol·licitar les beques. Les persones seleccionades obtindreu una beca de 5.000 € i realitzareu una estada d’aproximadament un any en empreses de referència, a partir del setembre de 2017. Les tasques que desenvolupeu estaran tutoritzades per un responsable de l’empresa col·laboradora amb seguiment per part del Carnet Jove.

Aquestes són les beques a les quals pots optar i les empreses i institucions on col·laboraràs si n'obtens una:
- Disseny (Programa Connecta't del Carnet Jove)
- Lletres (El Punt Avui)
- Ràdio (Ràdio Flaixbac)
- Còmic (El Jueves i Panini Còmics)
- Fotografia (La vanguardia)
- Grafisme (TV3)
- Caracterització (TV3)
- Vestuari (TV3)
- Ambientació (TV3)
- Muntatge musical (TV3)
- Acció social (Àrea Social de la Fundació Bancària "La Caixa"

Entre els 86 joves que han gaudit d’aquesta beca n’hi ha que han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l’empresa. Alguns casos destacats són el guionista Xavi Cazorla, el fotògraf Albert Jódar, els dibuixants Aleix SalóRaquel CórcolesMarta RabadánMiguel Bustos i els germans Dani Deamo i Raul Deamo, entre d'altres.

Ja ho saps, si ets titular del Carnet Jove i vols optar a alguna de les beques, pots informar-te de les bases de cada beca i anar-ho preparant, perquè en breu s'obrirà la convocatòria. I recorda que el termini tancarà el 3 de maig!

Pots seguir tota l'actualitat de les beques a #bequesCJ al Twitter.