Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Connecta't amb les Beques ...
 
Dijous, 22 de març de 2018

Connecta't amb les Beques Carnet Jove 2018!

Vols realitzar una estada formativa a TV3? Les teves dots en dibuix, disseny o fotografia són dignes de compartir amb la resta del món? T'agradaria convertir-te en un mestre de la veu i entrar a les llars de milers de persones? T'imagines en una oficina plena de gent en moviment, escrivint a alta velocitat? T'agradaria desenvolupar la teva carrera en l'àmbit de l'acció social? Vols formar part de l'equip de preparadors físics del Barça? Les Beques Carnet Jove et donen totes aquestes possibilitats ajudar-te en la teva inserció professional. El termini és obert fins al 18 d'abril!


Connecta't amb les beques Carnet Jove 2018

Si tens entre 16 i 31 anys i ets titular del Carnet Jove pots sol·licitar les beques. Les persones seleccionades obtindreu una beca de 5.000 € i realitzareu una estada d’aproximadament un any en empreses de referència, a partir del setembre de 2018. Les tasques que desenvoluparàs estaran tutoritzades per un responsable de l’empresa col·laboradora amb seguiment per part del Carnet Jove.

Aquestes són les beques a les quals pots optar i les empreses i institucions on col·laboraràs si n'obtens una:
- Disseny (Programa Connecta't del Carnet Jove campanya 2019)
- Lletres (El Punt Avui)
- Ràdio (Flaix FM)
- Còmic (El Jueves)
- Fotografia (La Vanguardia)
- Realització (TV3)
- Caracterització (TV3)
- Vestuari (TV3)
- Ambientació (TV3)
- Muntatge musical (TV3)
- Acció social (Fundació Bancària "La Caixa")
- Esport (Futbol Club Barcelona)

Entre els 92 joves que han gaudit d’aquesta beca n’hi ha que han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l’empresa. Alguns casos destacats són el guionista Xavi Cazorla, els fotògrafs Albert Jódar i Luis Tato, els dibuixants Aleix Saló, Raquel Córcoles, més coneguda com a “Moderna de Pueblo”, Miguel Bustos i els germans Dani Deamo i Raul Deamo, entre d'altres.

Ja ho saps, si ets titular del Carnet Jove i vols optar a alguna de les beques, consulta les bases de cada beca i presenta la teva candidatura fins al 18 d'abril!

Pots seguir tota l'actualitat de les beques a #bequesCJ al Twitter.