Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tornen les biblioplatges i les ...
 
Dimecres, 26 de juliol de 2017

Tornen les biblioplatges i les bibliopiscines!

Aquest estiu, sol, platja, piscina i...llibres. Les biblioteques públiques de Catalunya s’adapten a l’estació i continuaran estant a prop teu oferint-te el seu catàleg a les platges i piscines d’arreu de Catalunya durant tota la temporada estiuenca. I enguany participa al concurs #BiblioEstiuRevistes! T'ho expliquem!


Tornen les biblioplatges i les bibliopiscines!

L’estiu és el moment ideal de l’any per desconnectar, on tenim temps per fer moltes coses que no podem fer la resta de l’any i dedicar més hores a les nostres aficions. Sol, aigua i diversió poden combinar-se amb una bon llibre o una revista!

Biblioplatja, bibliopiscina, biblioparc, bibliomercat, bibliojardí, bibliopati... en aquestes petites biblioteques d’estiu trobaràs un catàleg seleccionat per a totes les edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També t'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, només has de presentar algun document que t'identifiqui. Tot això a la mateixa platja, piscina, jardí o parc, sempre a l’aire lliure. Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi, la majoria comencen entre mitjans de juny i principis de juliol, consulta el llistat per obtenir tota la informació. 

Aquest estiu, a més, hi ha 62 "biblioteques a l'aire lliure" on trobaràs una bona pila de revistes en català com Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tano, El Temps, Enderrock, Esguard paper, Experiències, Fosbury, Reporter Doc i Sàpiens. Pots participar al concurs #BiblioEstiuRevistes fent-te una foto llegint una revista en català i publicant-la a les xarxes socials amb l'etiqueta del concurs. Qui aconsegui més "m'agrada" fins el 31 d'agost rebrà una tauleta i una subscripció d'un any a l'iQUIOSC.cat!

Pot ser també l’ocasió ideal per oblidar-te del mòbil durant unes hores. Tot plegat, les altes temperatures, la sorra i l’aigua són la pitjor companyia per al teu telèfon. Guarda el teu mòbil i posa un llibre o una revista a les teves mans mentre prens el sol o la fresca.

També pots aprofitar l’estiu per visitar amb més freqüència les biblioteques i fugir de la calor. En aquest equipaments descobriràs un munt de serveis que no t’imaginaves.