Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Si vols viure unes vacances ...
 
Dimarts, 06 de febrer de 2018

Si vols viure unes vacances solidàries, ara és el moment d’informar-te'n!

Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen estades amb aquest objectiu.


Xerrades camps de solidaritat
Llicència CC0 1.0 - maxlkt (Pixabay)

Moltes d’aquestes estades es concentren en els mesos d’estiu i poden durar setmanes o mesos. Per participar-hi però, primer cal informar-se i després formar-se per tal de poder realitzar tasques de voluntariat en indrets desfavorits o països del tercer món. Això no és un viatge de plaer.

És precisament en aquesta època de l’any que les entitats realitzen sessions informatives dels seus projectes per, posteriorment, a l’abril-maig, obrir la fase de formació de les persones candidates.

Setem, Servei Civil Internacional, Tarannà, Associació Catalana per la Pau, Cocat o CC ONG són algunes de les entitats i ONG que organitzen aquests viatges.

Calendari de les xerrades
La Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) programa 7 sessions informatives de gener a abril, a la Direcció General de Joventut (Calàbria 147, Barcelona) i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Setem programa xerrades informatives de gener a abril a Badalona, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró, Mollerussa, Lleida, Olot, Tarragona, Terrassa, Sabadell i Vilafranca del Penedès.

El Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) programa xerrades informatives de febrer a març a Barcelona, Girona i Lleida.

L’Associació Catalana per la Pau programa quatre xerrades informatives, totes a Barcelona, de febrer a abril.

Consulta les dates de les xerrades i viu un estiu de solidaritat i compromís.