Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El programa Catalunya Emprèn ...
 
Dimarts, 28 de febrer de 2017

El programa Catalunya Emprèn 2017-2020 promou la formació del talent emprenedor entre els joves

Hi pots trobar suport a la teva iniciativa, la possibilitat de contactar amb persones per parlar del teu negoci o projecte, així com diferents recursos per desenvolupar-lo.


Catalunya_Empren

El Govern dona continuïtat al programa Catalunya Emprèn, consolidant una iniciativa que es va posar en marxa l’any 2012 amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa a Catalunya, per tal que es creïn noves empreses consolidant una xarxa publicoprivada de col·laboració.

El programa Catalunya Emprèn 2017-2020 potencia la creativitat, la cultura emprenedora i la percepció de les oportunitats que deriven de la ciència, la innovació i la tecnologia, tant a les escoles i universitats, com a la societat en general.

Entre els principals reptes del programa per als propers quatre anys es troba el d’aprofundir la col·laboració amb l’àmbit educatiu per promoure la formació en emprenedoria entre els joves.

Catalunya Emprèn engloba la diversitat emprenedora i compte amb diferents iniciatives:

Xarxa Emprèn: ofereix un servei de suport a l'emprenedoria per a la creació d’empreses, on pots trobar informació, assessorament, formació i recolzament en el procés de consolidació del teu projecte.

@EmprenSocial: fomenta l’ecosistema de l’emprenedoria social amb la participació d’entitats i institucions socials.

Aracoop: dona a conèixer el paper de l’economia social i cooperativa com a model empresarial competitiu. Ofereix formació, acompanyament a la internacionalització i assessorament.

Programa Consolida’t: impulsa accions que afavoreixin el treball autònom en el mercat de treball, fent possible creixement i competitivitat al mateix temps.

Start up Catalonia: promou l’acceleració de les start-ups, d’empreses innovadores amb potencial de creixement, mitjançant l’acceleració de les vendes i la internacionalització.

Programa d’Emprenedoria corporativa: afavoreix la connexió entre empreses mitjanes i grans ja consolidades i les start-ups, les persones emprenedores, les investigadores i les petites empreses, per afavorir-ne la col·laboració.

#ServeisPerEmprendre: recull tots el serveis d’emprenedoria actualment existents a Catalunya.