Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Joves i Mobilitat
 
Dilluns, 12 de febrer de 2018

Joves i Mobilitat

El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat viària i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.


Joves i mobilitat

Si t’agrada escriure, dibuixar (il·lustracions), gravar vídeos o fer fotos estàs d’enhorabona, perquè precisament aquests són els formats en què pots presentar els teus treballs a la 11a. edició del concurs "Joves i Mobilitat". Pots elaborar els treballs de forma individual o en grups de fins a 3 components. Els temes a treballar enguany són la mobilitat i la convivència amb el lema "Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants”. Al web del concurs trobaràs eines, recursos i inspiració per a desenvolupar aquests temes. El termini per presentar treballs finalitza el 27 d’abril de 2018.

El concurs s’adreça a joves de 13 a 17 anys alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius de centres escolars o membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya. Per participar cal registrar-se i omplir el formulari d’inscripció que trobareu al web del concurs.
El professorat també hi està convocat i se l’anima a treballar amb l’alumnat aspectes relacionats amb la temàtica del concurs, utilizant els recursos didàctics del portal “Joves&Mobilitat” i a tutoritzar els grups o participants individuals, fer seguiment dels seus treballs i donar-los suport amb la inscripció i l’enviament dels treballs.


GoPros o entrades de dos dies a Portaventura són els premis que ja esperen als guanyadors/es d'enguany. A més a més, també hi ha premis per al professorat. El professor/a o tutor/a més motivador també tindrà un premi, consistent en un pack “escapada relax” per a dues persones.

El concurs està organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i  el Servei Català del Trànsit.