Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > De BCN al món i Del món a BCN: ...
 
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

De BCN al món i Del món a BCN: estudis, treball, pràctiques o voluntariat...informació sobre oportunitats arreu del món

Et cal informació per anar a estudiar, treballar, fer pràctiques o participar en projectes de voluntariat a l’estranger ? tens dubtes sobre visats, condicions de vida, allotjament, requeriments d’idiomes...? Del 6 al 29 de novembre explora diferents oportunitats de mobilitat internacional, i els recursos disponibles per quan vulguis retornar a la ciutat. Les inscripcions ja són obertes!


De BCN al món!

Participació en tallers gratuïts
Del 6 al 29 de novembre tindrà lloc una nova edició del cicle De BCN al món i Del món a BCN, una campanya sobre mobilitat internacional, que també t’ofereix informació pràctica per al teu retorn, com per exemple, sobre els tràmits a realitzar per l’homologació dels estudis fets a l’estranger o la recerca d’una nova feina.

Pots participar en tallers gratuïts conduïts per persones expertes en mobilitat internacional, prèvia inscripció, sobre com cursar estudis superiors a països europeus, practicar idiomes, fer pràctiques professionals a l’estranger, estudiar al Japó, experiències sobre voluntariat internacional...que t’ajudaran a preparar el teu projecte personal de mobilitat internacional.

Consulta la  informació detallada en el web de la campanya on trobaràs els formularis d’inscripció corresponents.

Concurs Jo al món
Si tens entre 18 i 35 anys i resideixes o has residit a l'estranger un mínim de tres mesos per estudiar, treballar, fer pràctiques o voluntariat, pots participar en el concurs Jo al món creant un vídeo o un escrit acompanyat d’una imatge, que respongui a la pregunta del concurs.

Enguany la pregunta és...“Més enllà de l’aprenentatge d’idiomes, quines són les competències que has adquirit gràcies a la teva experiència a l’estranger? Com les poses en valor?”.

Consulta les bases de concurs i omple el formulari d'inscripció que trobaràs en el web de la campanya, adjuntant el  vídeo o el text que presentes a concurs, abans del 26 de novembre del 2018, a les 00h.