Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Dictats Fabra: nous dictats de ...
 
Dijous, 17 de maig de 2018

Dictats Fabra: nous dictats de català en línia

Enguany els Dictats en línia del web de Llengua catalana han ampliat la seva oferta amb els Dictats Fabra, perquè puguis ampliar el teu domini del català mentre coneixes una mica més la vida i l’obra de Pompeu Fabra. Una eina digital al teu abast, siguis on siguis i estiguis en el nivell que estiguis, ideal per a autodidactes!


Dictats Fabra

Els Dictats en línia
Des de la seva creació al 2016, els Dictats en Línia han rebut més d’un milió de visites. Es poden fer i autocorregir en línia. També els pots descarregar lliurement en format àudio o en format text. Els dictats es distribueixen en quatre nivells de dificultat:

Elemental B1
Intermedi B2
Suficiència C1
Superior C2

Pots cercar directament aquells que t’interessen en funció de determinats aspectes ortogràfics (vocalisme, accentuació i dièresi, apòstrofs i contraccions, etc.), que trobaràs a tots els nivells.

I si treballes ensenyant el català, aquesta eina és un recurs didàctic al teu abast elaborat amb rigor, que a més et pot ajudar a conèixer el nivell dels teus alumnes.


Dictats Fabra
Són dedicats a la figura de Pompeu Fabra amb motiu de la commemoració dels 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. Podràs conèixer la seva obra i aspectes de la seva biografia mentre amplies el teu domini de l’ortografia catalana, amb més de 200 textos per practicar ....També pots aprofitar per posar-te al dia quant a les novetats ortogràfiques!

Funcionament dels dictats