Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El feminisme és un grau
 
Dilluns, 12 de març de 2018

El feminisme és un grau

La Universitat Autònoma de Barcelona impartirà a partir del curs 2018/19 el Grau d'Estudis de Gènere convertint-se en l’única universitat a l’Estat espanyol que ofereix una carrera d’aquesta temàtica actualment.


El feminisme és un grau
Llicència CC0 - 3dman_eu (Pixabay)

Els únics estudis en temes de gènere i igualtat que es podien fer fins ara a casa nostra eren de cicles formatius de grau superior, màsters o doctorats.

Aquesta formació ja està present des de fa molt temps a altres països i s’imparteix a universitats de molt prestigi com les de Stanford o Yale.

El grau, que s’impartirà a la Facultat de Filosofia i Lletres, ofereix un programa interdisciplinari on participen disciplines de diversos àmbits com la psicologia, la sociologia, l’antropologia, la història, la filosofia o la comunicació, entre d’altres. La carrera tindrà una durada de 3 anys i 180 crèdits.

Aquesta formació està adreçada a persones interessades en l’anàlisi de la desigualtat de gènere i en la comprensió dels mecanismes que l’han originat. En general, han d’estar compromeses amb la no-discriminació i amb la defensa dels drets de les persones.

Les expectatives d’incorporació al mercat de treball que proporcionen aquests estudis són diverses: organismes públics, món associatiu, sindicats, àmbit empresarial...

Més informació