Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El Carnet Jove ja té 30 anys!
 
Dijous, 13 d'octubre de 2016

El Carnet Jove ja té 30 anys!

Tot i que costi de creure, ja fa 30 anys que tota una generació de joves a Catalunya gaudeixen dels avantatges del Carnet Jove. Per celebrar aquest aniversari tan especial, el Carnet Jove ha preparat una sèrie d’accions que es duran a terme durant el darrer trimestre d’enguany on els i les joves de Catalunya en sereu protagonistes. Te les expliquem!


El Carnet Jove ja té 30 anys!

Nous temps, nova imatge
Davant la dita popular “renovar-se o morir” el Carnet Jove sempre ha triat la primera opció. Fer anys sempre és una bona excusa per passar per l’estilista, i això és el que ha fet el Carnet Jove, renovar la seva imatge. El carnet s’ha cansat del blau i s’ha passat al groc i al negre, una imatge més trencadora i al mateix temps més sòbria.
Per presentar en societat aquest nou “look” el carnet ha comptat amb la col·laboració d’en Peyu, l’humorista català popular per la seva cerca de nyaps arreu de Catalunya al programa APM de TV3. En Peyu protagonitza l’espot de la nova imatge amb un estil molt especial. No te’l perdis!

Com vols que sigui el Carnet Jove del futur? Participa!
Si el Carnet Jove oferís avantatges i serveis que no interessessin o agradessin a ningú no serviria de res. Els més de 550.000 titulars del carnet demostren que sí que ho encerta, però per afinar encara més i oferir un millor servei, a partir del mes de novembre engegarà un procés participatiu entre el jovent català. L’objectiu serà conèixer de primera mà les necessitats i preferències dels joves, per adaptar-les més acuradament a les prestacions del carnet.
Als diferents canals de difusió i a les xarxes socials del Carnet Jove es recolliran les propostes i respostes dels usuaris i es crearan grups temàtics a Facebook que podran debatre sobre els seus interessos. També es faran tallers presencials arreu de Catalunya que s’organitzaran per grups d’edat (12-16, 17-21, 22-25 i 26-30). Finalment, les conclusions s’incorporaran en el procés d’impuls del nou carnet.

Final de festa
Sense els seus titulars i col·laboradors el Carnet Jove no tindria raó de ser. És per això que el Carnet Jove ha organitzat actes de reconeixement per a tothom.
L’11 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona es celebrarà un concert de reconeixement als titulars amb les bandes musical Bonobos, Doctor Prats i Itaca Band. Les entrades ja es poden adquirir per Internet a un preu simbòlic de 3€. Prèviament a les actuacions, hi haurà un acte de reconeixement a un grup representatiu de joves que, per la seva participació o compromís, representen a la joventut del nostre país i els valors que potencia el Carnet Jove.
Finalment, al mes de desembre es farà també un acte de reconeixement als 3.553 autònoms, empreses i institucions que col·laboren amb el Carnet Jove, gràcies als quals els joves poden gaudir de més de 8.000 avantatges.