Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ‘El consultori’ digital estrena ...
 
Dimarts, 10 de novembre de 2015

‘El consultori’ digital estrena versió en paper. T’hi enganxaràs!

Oblidar els ‘ex’, amors per internet i amors impossibles, acceptació de la pròpia sexualitat i del propi cos... i molts altres temes i dubtes dels quals no goses parlar amb els pares, professors i potser ni tan sols amb el teu cercle més íntim els trobaràs plantejats i resolts al llibre ‘El consultori. Tot el que no t’atreveixes a preguntar als pares’


‘El consultori’ digital estrena versió en paper. T’hi enganxaràs!

Amor, sexualitat, psicologia i alimentació són els eixos principals d’aquesta recopilació en paper dels dubtes més freqüents que joves i adolescents han fet arribar de forma anònima al consultori del portal Adolescents.cat. El llibre no s’adreça només a adolescents sinó que també és un manual per a pares i mares, familiars o mestres que interaccionen amb els joves dia a dia.

S’estructura en tres grans eixos cadascun dels quals disposa d’una entitat especialitzada de referència que respon els dubtes dels usuaris: psicologia (Interpersonal, psicologia, benestar i salut), sexualitat (l’Institut d’Estudis de la Sexualitat de la Parella, IESP) i alimentació (Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia - Fundació Imatge i Autoestima, ACAB-IMA). A més, en el llibre s’hi ha afegit un nou apartat: amor.

El consultori que ha donat forma a aquest llibre va néixer de la mà
d’Adolescents.cat i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de donar una resposta professional als dubtes que amoïnen als joves.

L’obra està publicada per l’editorial La Galera i l’han realitzat l’equip d’Adolescents.cat i un equip especialitzat de psicòlogues i se suma al programa televisiu a través del qual també es difon el consultori, un espai de referència entre la població juvenil catalana.