Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Formació en línia oberta i ...
 
Dilluns, 09 d'octubre de 2017

Formació en línia oberta i massiva sobre el Programa Erasmus +

El proper 16 d’octubre comença la quarta edició del curs Erasmus+ Oportunitats de Finançament per a la Joventut, promogut per Salto, Centre de Recursos i Participació Juvenil, amb l’objectiu fer més accessible el Programa Erasmus + als treballadors joves i a la gent jove en general.


Formació en línia Erasmus

El curs Erasmus+ Oportunitats de Finançament per a la Joventut és promogut per Salto, Centre de Participació i Recursos per a la Joventut, una xarxa de centres de recursos que treballen en àrees de prioritat europees dins l’àmbit de la joventut. Programat per primer cop al 2014, s’adreça a gestors de projectes, treballadors joves i a qualsevol persona interessada en les oportunitats dins l’àmbit de la Joventut del Programa Erasmus+. L’objectiu és donar a conèixer les diferents opcions de finançament, els requeriments i les formes d’establir intercanvis internacionals; el funcionament del Servei de Voluntariat Europeu; les diferents possibilitats de mobilitat de treballadors joves, i els projectes del Programa Erasmus+ Joventut en Acció. 

El curs s’inicia el proper 16 d’octubre i finalitza el 20 de novembre. El programa ha estat desenvolupat i coordinat amb el propòsit d’aconseguir una participació il·limitada, proporcionant materials formatius com vídeos, fòrums en línia, proves, llistes de lectures i referències de publicacions, i facilitar la creació de xarxes de col·laboració entre els participants.

El curs té un format de MOCC (Massive Open Online Course):
• Accés massiu de cents de milers de persones d’arreu del món interessades en el tema.
• Accés lliure i obert on no es requereixen uns coneixements previs ni pertànyer a cap institució.
• Accés gratuït.
• Desenvolupament del programa completament en línia.
• Interacció asincrònica o sincrònica entre els alumnes mitjançant fòrums o eines de videoconferència.
• Estructura formativa que promou l’aprenentatge autònom a través de recursos com vídeos, enllaços, documents i espais de debat i comunicació.

Aquest MOOC és coordinat principalment per l’Agència de Cooperació Internacional de la Joventut de Lituània, en col·laboració amb les agències nacionals d’Erasmus + de Croàcia, Estònia, Alemanya, Hongria, Itàlia, Liechtenstein i Espanya.