Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ja et pots prematricular a les ...
 
Dimarts, 13 de març de 2018

Ja et pots prematricular a les PAU!

Si estàs estudiant 2n de batxillerat probablement t’estàs preparant per anar a la universitat. Això sí, primer hauràs de superar les proves per accedir-hi (les PAU). Fins al 20 de març pots prematricular-t’hi a través del nou portal d'accés a la universitat.


Ja et pots prematricular a les PAU!

Vas aprovar la primària, després l’ESO, 1r de batxillerat i per fi estàs a 2n de batxillerat. Arribar fins aquí no ha estat gens fàcil: moltes hores d’estudi, treballs, nervis, “profes” amb qui has après molt i d’altres amb qui ja t’hi uneix una amistat. En definitiva, moltes experiències per explicar.

Si vols continuar els teus estudis a la universitat, ja saps, cal superar les PAU, i com que més endavant estaràs amb l’histerisme que suposa preparar una prova d’aquesta envergadura, des del Departament d’Universitats i Recerca t’ho posen fàcil i ja han obert el període de prematrícula corresponent a la convocatòria de juny.

Apunta’t a l’agenda amb vermell, negreta i ben gran que la data límit per fer la sol·licitud és el 20 de març. Tots els tràmits de la prematrícula s’han de fer a través del nou portal d'accés a la universitat i com que ja sabem que la informàtica no és una ciència exacta, no t’ho deixis per l’últim dia!

No t’atabalis amb el tràmit, a totes les pantalles del portal trobaràs ajut per completar-lo correctament.

Enguany, les proves corresponents a la convocatòria de juny de 2018 es realitzaran els dies 12, 13 i 14 i els resultats els podràs consultar, al mateix portal d'accés a la universitat, el 27 de juny. Podràs gaudir d’una revetlla de Sant Joan sense estrès ni exàmens!!