Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El Kastanya.cat 2018 en marxa!
 
Dijous, 10 de maig de 2018

El Kastanya.cat 2018 en marxa!

La 3a edició del projecte de foment del català i l'occità a través de la música ja roda. Si t’agrada la música, cantes en català o occità i tens el teu propi grup, sigui de l'estil que sigui, ja et pots apuntar al Kastanya.cat. Fes sentir la teva veu i aprofita per donar-te a conèixer!


Kastanya.cat, joves i música en català i occità

Què és Kastanya.cat?
És una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Lleida Televisió que vol fomentar l’ús de la llengua catalana mitjançant la música, i alhora promocionar grups musicals que canten en català o occità, en el marc de la tradicional festa de la Castanyada. La iniciativa està oberta a músics de qualsevol estil i edat, tant amateurs com músics amb discos al mercat. L'activitat compta amb la col·laboració de l'Escola de Música l'intèrpret i la sala Cotton Club de Lleida.

En què consisteix?
Aquesta iniciativa, que no és cap concurs, gira al voltant de dos elements bàsics:
1. Un gran concert final a la sala Cotton Club de Lleida, el diumenge 11 de novembre.
2. Set programes de televisió, d'uns 25 minuts de durada cadascun, que serviran per presentar els grups participants. S’emetran per Lleida Televisió al llarg de les set setmanes anteriors al concert i es penjaran al seu web. En cada programa es presentaran dos o tres grups que assajaran tutelats per un músic de primera línia que els farà de mentor. Els enregistraments dels programes de televisió previs al concert es faran en dissabte, el mes de setembre.

Quins requisits cal complir per participar-hi?
1. Interpretar tots els temes en català o occità
2. La participació dels grups és totalment desinteressada i no comporta cap contraprestació econòmica per cap concepte
3. El temps màxim d’actuació de cada grup durant el concert no podrà superar els 20 minuts, incloent-hi el temps d’ajustament dels instruments.

Com inscriure-s’hi i fins quan?
Per formalitzar la inscripció caldrà que feu arribar el formulari que trobareu a la pàgina de les bases a jjardanuy@gencat.cat. El termini d'inscripció estarà obert tot el mes de maig.

Podeu seguir tota l'actualitat i el desenvolupament del projecte a través del seu lloc web o del facebook de la inciativa.