Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Torna la #Marató de Donants de ...
 
Dilluns, 09 de gener de 2017

Torna la #Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya

Enguany, amb l’eslògan “La teva sang diu coses”, vol fer sortir a la llum el grup sanguini de tothom. És el moment de saber si ets A, si ets B, si ets O, AB i si ets positiu o negatiu. T’hagi tocat la loteria, o no, tenir salut és la millor de les sorts, i salvar vides, la millors de les accions.


Marató de Donants de sang 2.0 de Catalunya

Els catalans i les catalanes han mostrat en moltes ocasions el seu tarannà solidari. Una vegada més, la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya us convida a participar i compartir la vostra sang de la manera més social.

S’anomena 2.0 perquè podràs reservar dia i hora per Internet i evitar esperes innecessàries el dia de la donació. Del 13 al 20 de gener, de ben segur que pots obrir un parèntesi en la teva rutina diària i trobar un moment per participar. Hi haurà punts de donació repartits per tot el territori català.

2.0 perquè si no pots donar sang, per la raó que sigui o simplement tens pànic a les agulles, també pots participar fent difusió d’aquesta campanya, piulant un tuit, publicant una entrada a les xarxes socials amb les etiquetes #MaratoDonantsCAT, #latevasangdiucoses.

L’activitat està organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el Banc de Sang i Teixits i amb la col·laboració de diversos municipis, empreses i institucions.

Siguis el tipus de donant que siguis, si tens entre 18 i 65 anys i peses més de 50 quilos, COMPARTEIX LA TEVA SANG!