Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Mobile Week Barcelona, art, ...
 
Dijous, 08 de febrer de 2018

Mobile Week Barcelona, art, ciència i tecnologia a l’abast de tothom

Del 15 al 24 de febrer se celebra a Barcelona la Mobile Week Barcelona: Art, Science & Technology, un espai obert per a la ciutadania per la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. Són deu dies per descobrir com ha canviat la nostra forma de viure gràcies a la tecnologia i com vivim els processos de transformació digital, en definitiva, com vivim el nostre futur quotidià.


Mobile Week Barcelona, art, ciència i tecnologia a l’abast de tothom

La Mobile Week Barcelona reuneix artistes, científics, filòsofs, enginyers i professionals de la indústria en aquesta iniciativa que es desenvoluparà en diferents espais de la ciutat comtal. Debats, creativitat, sessions de treball i més activitats que es duran a terme durant una setmana i mitja amb només dos protagonistes: la ciutadania i la ciutat.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic i s’agruparan en 4 tipologies:

1. MWeek Talks: Conferències, diàlegs i entrevistes entre experts que tractaran temes com el futur del treball, l’impacte de les tecnologies digitals en la medicina, migracions i tecnologies, educació i tecnologia, hàbits saludables i tecnologia, entre molts altres temes.

2. MWeek Lab: Workshops en espais de creativitat, innovació i cultura, amb tallers com composició de música amb el mòbil, origami electrònic, programació de robots, creació de videojocs en mapping en façana, circuits 3D amb plastilina conductiva, tecnologia bàsica aplicada a la vida quotidiana en salut, diners i amor, entre d’altres.

3. MWeek Gallery: Exposició de les creacions dels 10 artistes seleccionats i visites guiades a diferents centres tecnològics de la ciutat, com Barcelona Activa, el Súper Computador Mare Nostrum o la Incubadora Mediatic, entre d’altres.

4. MWeek Kids: Activitats sobre art, ciència i tecnologia per nens, amb activitats com el Pilla Pilla Apocapoc, programa els teus propis videojocs o construïm un robot pintor, entre d’altres.

Recordem que la tecnologia hauria d’estar al servei de les persones i el nostre futur quotidià està inevitablement lligat a la transformació digital. La Mobile Week Barcelona ens dona l’oportunitat, sense ser experts en la matèria, d’apropar-nos i conèixer una mica més com és i com serà el nostre món en procés constant d’evolució. Consulteu el programa complet d’activitats i no us ho perdeu!

Més informació