Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nova convocatòria d’acreditació ...
 
Divendres, 14 de desembre de 2018

Nova convocatòria d’acreditació de competències professionals

El procediment d’avaluació es durà a terme en centres d’Innovació i Formació Professional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en altres entitats col·laboradores. Pots presentar la sol·licitud telemàticament a partir del 15 de desembre.


jardineria

Acreditar les teves competències professionals et pot obrir nous itineraris de formació i treball, noves perspectives de futur. El Pla d’acreditació i qualificació professionals de la Generalitat de Catalunya et permet obtenir un reconeixement oficial de destreses i coneixements que has anat adquirint a partir d’experiències laborals o d’activitats formatives en àmbits no formals.

La certificació oficial d'una qualificació professional, completa o parcial, es formalitza mitjançant títols de formació professional o amb certificacions de professionalitat.

En funció de la convocatòria, el procés d’avaluació es pot dur a terme en centres d’ensenyament públics (dependents del Departament d’Ensenyament) o bé en centres d’Innovació i Formació Professional del SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya).

A les bases de l’actual convocatòria, en els annexos 2 i 3, trobaràs els àmbits professionals objectes d’avaluació i acreditació. Cal que cada persona presenti la preinscripció per a un sol àmbit. La presentació d’una preinscripció en més d’un comporta l’anul·lació de la sol·licitud.

L’assignació de places dels processos d'avaluació oberts a tota la ciutadania es farà per ordre de sol·licitud.