Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Colònies d'estiu Oasis 2018
 
Dimecres, 11 d'abril de 2018

Colònies d'estiu Oasis 2018

Si vas nèixer entre el 2000 i el 2005 i t'identifiques com a gai, lesbiana, bisexual, trans o et trobes en procés de qüestionament i cerca de la teva sexualitat o gènere, aquest juliol pots participar en les colònies Oasis.


Colònies d'estiu Oasis

Si l’adolescència és una de les etapes on les persones són més vulnerables, ho és més encara per als adolescents LGTB. La cerca de referents en positiu, la manca d’espais socials o els casos d’assetjament escolar són algunes de les problemàtiques específiques que es donen en major grau en aquest col·lectiu. 

Aquests dies de colònies podràs fer noves amistats amb altres adolescents LGTB, compartir experiències i rebre eines per afrontar millor les problemàtiques anteriorment esmentades. Algunes de les activitats que es duran a terme, sempre en un marc de lleure, són: tallers d’autoestima i d’educació sexual i afectiva, un concert-espectacle d’artistes LGBT, activitats esportives i de natura, una trobada amb referents positius LGTB, un taller dirigit a les famílies dels i les adolescents...

Els objectius principals d’aquestes colònies són els següents:

- Acompanyar processos d’apoderament i positivització d’experiències d’adolescents que trenquen les normes de gènere i sexualitat.
- Donar a conèixer referents positius diversos de persones amb diversitats sexuals i de gènere, així com de supervivents de l’assetjament trans-lesbo-homofòbic.
- Crear un entorn de llibertat i seguretat on expressar altres formes de viure el gènere i la sexualitat

La trobada tindrà lloc del 9 al 14 de juliol a l'Escola de Camp de Ramió, una casa de colònies molt a prop del poble de Fogars de la Selva.

Les inscripcions són obertes del 9 de abril al 25 de maig. Cal emplenar el formulari d'inscripció. El preu de le colònies és de 250 euros. 
Inscripció

Las colònies Oasis no compten amb un programa propi de beques, però tenen acords de col·laboració amb altres institucions que poden facilitar-les. Per sol·licitar beca, posa't en contacte amb l'equip d'inscripcions a través del correu oasislgtb@gmail.com.

L’equip humà que portarà a terme la trobada compta amb una àmplia trajectòria en el moviment LGBT i en el camp de l’educació sexual i afectiva. El projecte està liderat per l’Associació Candela i compta amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) i el Grup de Famílies de Persones Trans (Trans Família).