Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Voleu formar part del jurat del ...
 
Dijous, 12 d'abril de 2018

Voleu formar part del jurat del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu 2018?

La Filmoteca de Catalunya busca joves amants del cinema d'entre 12 i 14 anys que, juntament amb altres nois i noies d'altres països europeus, vulguin formar part del jurat del Premi del Public Jove del Cinema Europeu. El proper diumenge 6 de maig es podran veure i debatre els films i tindrà lloc la votació, a la sala Chomón de la Filmoteca. El termini per inscriure's acaba el 27 d'abril. Us agrada el cinema? Us animeu?


Premi Cinema Jove Europeu

La Filmoteca de Catalunya té entre els seus objectius principals fomentar la cultura cinematogràfica entre el públic juvenil. És una de les 46 institucions de 37 països europeus que acullen aquesta convocatòria en què milers de joves espectadors europeus trien la millor pel·lícula juvenil europea de l’any.

Inscripció prèvia
Si us interessa format part del jurat d’enguany, heu de fer una inscripció prèvia, la informació sobre com fer-la la trobareu al web de la Filmoteca.Les places són limitades i les inscripcions es realitzen per ordre d’arribada. Cal la confirmació de la inscripció per part de la Filmoteca. El termini és fins al 27 d'abril.

Films nominats
Entre les films europeus estrenats a festivals o sales de cinema en el darrer any, els nominats són...

Girl in Flitgh, pel·lícula de la directora Sandra Vannucchi
HobbyHorse Revolution, documental de la directora Selma Vilhunen
Wallay, pel·lícula del director Berni Goldblat

Nominacions 2018 

Jornada del 6 de maig a la Filmoteca
La jornada se celebrarà de forma simultània a 46 ciutats dels 37 països europeus participants. La sessió començarà a les 9 del matí, i després d’una presentació a càrrec de l’actriu Elisabet Casanovas, començaran les projeccions i els debats fins a les 18.30 h.

Abans de cada projecció, monitors i monitores de Drac Màgic introduiran les pel·lícules, proposaran tècniques per analitzar-ne les imatges i el contingut, i conduiran el debat després de cada visionat. Al final, quan el jurat les hagi vist totes tres, tindrà lloc la votació secreta. Les projeccions seran en versió original subtitulades.

Dos portaveus del jurat anunciaran els resultats de cada ciutat a través d’una videoconferència en directe a Erfurt (Alemanya), on es trobaran les directores i el director dels films nominats. Podreu seguir l’acte de lliurament del premi en streaming des del web dels premis. La pel·lícula guanyadora rebrà una estatueta de l’Acadèmia del Cinema Europeu.

Veniu a passar el dia a la Filmoteca i participareu de la tria de la guanyadora!