Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Que les festes no t'aturin! ...
 
Dimarts, 20 de novembre de 2018

Que les festes no t'aturin! Treballa per Nadal!

Vols tenir més experiència? Vols començar a fer guardiola i tenir uns diners extres? Deixa la manta, les crispetes, el mòbil i fes créixer el teu CV. Les empreses t’esperen!!


Persona amb barret de Pare Noel portant paquets amb un carretó

Ja ha arribat l’hora! Comença la Campanya de Nadal i moltes empreses han obert les seves portes a noves contractacions.

Des del sector de l’hostaleria fins al sector del comerç, aquests dies incrementaran la seva activitat per tal de satisfer les necessitats dels consumidors. És per això, que tant grans magatzems com cadenes alimentàries obren les seves portes a nous talents i tu en pots ser un!

Consulta a les Borses de Treball a Internet les diverses plataformes on trobar ofertes de feina fetes a mida segons el teu perfil (estudis, experiència, inquietuds, ...). Tot i que en algunes ocasions podria tractar-se d’un treball temporal, sempre pot ser una bona oportunitat per donar un impuls a la teva carrera professional i adquirir més experiència laboral.

No t’ho pensis més i decideix-te! T’agradaria ser una de les persones que troben feina a la “Campanya de Nadal”? Aquí tens algunes de les competències que podràs posar en joc en aquestes feines: 

  • Treball en equip i cooperació
  • Creativitat
  • Empatia
  • Orientació al client
  • Planificació i organització
  • Compromís amb l’organització

 

Si no treballes i vols començar a fer guardiola per les vacances d’estiu no ho dubtis més i apunta’t a totes aquelles ofertes que més t’entusiasmin. Sempre és un bon moment per aprendre i adquirir més competències.

Si tens menys de 35 anys vine a l’Oficina Jove de Treball i t’ajudarem en aquesta recerca per aconseguir el teu objectiu!