Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ruta 7
 
Dimarts, 17 de març de 2015

Ruta 7

Ruta 66, Ruta Quetzal, Ruta dels càtars són referents d’una manera de viatjar, d’una manera de viure, on l’aventura, l’emoció i la integració amb l’entorn són els eixos d’una experiència inoblidable. Ruta 7 ja porta 4 edicions i s’afegeix a aquest grup d’experiències que es recorden tota la vida.


Ruta 7

És un projecte d’innovació social organitzat per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i la Fundación Universitaria de Las Palmas amb l’objectiu de fomentar entre els participants una sèrie de valors:  solidaritat, treball en equip, cultura de l’esforç, resistència davant l’adversitat i el desenvolupament d’una sèrie d’habilitats personals a través d’un viatge per les set illes Canàries. Ruta 7 pretén transformar-te com a persona per convertir-te en una persona millor al finalitzar el viatge.

Es cerquen 45 estudiants universitaris amb empenta
El viatge es farà a l’agost, tindrà una durada de 5 setmanes i està adreçat a estudiants universitaris. Els candidats hauran de passar un procés de selecció on es valoraran les aptituds i habilitats personals cercant persones de diversos perfils.

Què no és Ruta 7
Comencem per deixar clar que no és un viatge de plaer on estaràs envoltat de comoditats, on t’ho trobaràs tot fet i on només seràs espectador passiu.

Què es Ruta 7
Amb l’estil de vida dels nòmades i l’esperit dels vells exploradors, en aquest viatge no et podràs “escaquejar”! Tant a nivell individual com formant part d’un equip tindràs unes tasques i unes responsabilitats diàries que hauràs de complir, on ningú serà imprescindible i tots i totes sereu importants. Aprendràs a viure amb el mínim i el sac de dormir serà un dels teus béns més preuats.
Durant l’aventura t’involucraràs en els problemes dels indrets que vagis visitant i podràs cooperar en les seves solucions. Realitzaràs activitats que desenvoluparan habilitats com el lideratge, la presa de decisions, la creativitat... Ah! i no oblidis que coneixeràs les illes Canàries com mai cap turista convencional no podrà conèixer.

L’autèntic viatge no està en el viatge en si mateix, sinó en les experiències viscudes.. Si t’agraden els reptes, els desafiaments, una manera diferent de viatjar, apunta-t’hi!, tens temps fins l'abril.