Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Setmana Europea de la Ciència
 
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Setmana Europea de la Ciència

Participa en el munt d’activitats de divulgació científica que t’ofereix la 23a Setmana de la Ciència a Catalunya. Del 9 al 18 de novembre, viu la ciència!


22a Setmana de la Ciència

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l'àmbit europeu, que se celebra al mes de novembre. Un dels objectius de la Setmana de la Ciència a Catalunya és apropar la ciència als joves i impulsar el seu coneixement i les vocacions científiques.

A Catalunya la Setmana de la Ciència és coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Temes centrals de l’edició 2018
L’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea
La figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, celebració promoguda per la Generalitat de Catalunya
La figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, promoguda pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano.

Activitats i premis
En el web de la 23a Setmana de la Ciència un cercador et facilita informació sobre les activitats programades arreu del territori. Entre tots els participants a les activitats adherides al Passaport Científic de la Setmana de la Ciència 2018 se sortejaran jocs científics, llibres, entrades a museus, etc.

També pots participar en el concurs d’Instagram, tria l’activitat que més t’agradi, participa-hi i fes-ne una fotografia i penja-la. Fes-te seguidor de @fundaciorecerca, fes servir el hashtag #SC18CAT i etiqueta @fundaciorecerca a la foto. Pots guanyar una fantàstica Impressora fotogràfica sprocket d’HP.