Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Setmana de la Natura 2018
 
Dimecres, 16 de maig de 2018

Setmana de la Natura 2018

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori impulsen aquesta campanya, que se celebrarà del 26 de maig al 5 de juny, per conscienciar sobre la necessitat i la importància de conservar i protegir la natura.


Setmana de la Natura

Tenim la sort de viure en un planeta amb una natura plena de meravelles i sovint sorprenent, però molts dels nostres hàbits estan deixant una petjada i un impacte nociu en el medi ambient. De nosaltres depèn que aquests efectes no siguin irreversibles, començant pel nostre territori.

Per això, en aquesta campanya tots i totes estem convidats a més de 300 activitats programades arreu del territori català: excursions, tallers, visites guiades, exposicions, etc. Descobreix que protegir la natura és també divertit: observar i anellar ocells, descobrir el fantàstic món de les papallones, gimcanes forestals i de fauna, recuperar petites fonts, practicar la fotografia naturista...

En el web de la campanya podeu consultar informació sobre totes les activitats programades. Podeu participar en qualsevol d'elles, i també proposar i organitzar la vostra pròpia activitat.

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.