Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > T’agraden les parelles ben ...
 
Dijous, 16 de març de 2017

T’agraden les parelles ben avingudes?

Tens ganes de parlar en català amb gent que l'està aprenent? Necessites practicar el català? Inscriu-te al Voluntariat per la llengua. Ara també virtual. VxL.cat


T'agraden les parelles ben avingudes?

Si et cal practicar el català, o tens ganes de parlar amb gent que l'està aprenent, el programa Voluntariat per la llengua t'ho posa fàcil. La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), responsables d’aquest programa, ens recorden la seva nova modalitat virtual, pensada per a persones que per la distància geogràfica no poden coincidir presencialment.

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

El compromís de les parelles lingüístiques és trobar-se una hora la setmana, durant almenys 10 setmanes, per parlar en català d’allò que vulguin, en un context distès. El dia i l'hora que els vagi bé. Amb la modalitat virtual, es pot fer des d'un ordinador o dispositiu mòbil amb el programa de videoconferència que més convingui.

Per participar al programa cal ser major d'edat i inscriure's a http://vxl.cat/participa-hi

Cal indicar l’opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.