Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Torna la campanya “Escena 25” ...
 
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Torna la campanya “Escena 25” enguany amb l'eslògan "Deixa de fer likes i comença a fer lives!"

Una tardor més quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca.


Escena 25

Potser vas aprofitar aquesta promoció en alguna de les quatre edicions anteriors i ja saps com funciona. Per a tots i totes aquells que encara no la coneixeu us informem que aquest any se’n celebra la 5a edició. Si ets un o una dels 570.848 joves catalans entre 18 i 25 anys, podràs assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu durant els mesos d’octubre i novembre, amb uns preus especials, d’entre 3 i 10 euros.

Només t’has d’inscriure al web de la campanya durant els mesos d'octubre i novembre, seleccionar i reservar els espectacles i els concerts als quals vulguis assistir per, posteriorment, recollir l’entrada a la taquilla de l’equipament. Participen en la campanya més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya.

A més a més, cada dia 25 de mes (exceptuant els mesos d'estiu) s'obrirà la plataforma durant 24 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles oferts a la web a preus d'Escena 25.

Aquesta campanya és possible mitjançant una aliança formada per teatres, sales de concerts de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la col·laboració de la Direcció General de Joventut, les universitats i biblioteques de Catalunya, TRAM, FGC,TMB i RENFE.

Més informació