Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tria el teu estiu!
 
Dimecres, 10 de maig de 2017

Tria el teu estiu!

S’acosta l’estiu i cal pensar què fareu durant les vacances. Com cada any, la Guia d’Activitats de Lleure Educatiu recull les propostes que caus, esplais, casals de joves i empreses d’educació en el lleure organitzen perquè passeu un estiu ple d’experiències. Trieu, remeneu i apunteu-vos-hi!


Tria el teu estiu!

Per aprendre coses diferents de les de l’escola, ampliar la colla d’amics i amigues, practicar la solidaritat, conèixer i viure la natura, conviure respectant la diferència, viure amb valors positius com la responsabilitat, el compromís, l’amistat, el civisme i el sentit crític, en definitiva, créixer com a persona, escolliu per aquest estiu una activitat d’educació en el lleure.

La Guia d’Activitats de Lleure Educatiu us ofereix casals de vacances, colònies, campaments, rutes o camps de treball per gaudir de l’estiu, compartir i viure noves experiències després de l’any escolar. Hi ha activitats que comencen quan acaben les classes i moltes entitats n’ofereixen fins que comença el curs següent, inclòs el mes d’agost!

Cercant per tipus d’activitat, població de realització de l’activitat, dates, edat o si està adaptada per a discapacitats, trobareu les activitats que més s’adaptin a les vostres necessitats i interessos.

Fa uns mesos va entrar en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors d’edat. Una de les novetats més importants d'aquesta nova regulació és que totes les activitats amb pernoctació s'han de dur a terme en una instal·lació juvenil inscrita al Registre d'instal·lacions juvenils destinades a activitats amb infants i joves. D'aquesta manera es garanteix que les instal·lacions on els infants i joves duen a terme les activitats tenen les condicions de seguretat adequades.

Aquestes activitats estan organitzades per l’associacionisme educatiu, entitats i empreses que han notificat a la Direcció general de Joventut les seves activitats en els darrers 3 anys i s’han dut a terme sense que ens consti cap irregularitat.

Acosta’t a les diferents ofertes i decideix-te! L’estiu és a tocar, no el deixis escapar!