Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Young Nature Photographers
 
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Young Nature Photographers

YNP és una plataforma internacional que vol ser el punt de trobada de tots els i les joves amants de la fotografia de natura.


Young Nature Photographers
Delta de l'Ebre

Aquesta plataforma vol demostrar que una afició com la fotografia pot ser una eina molt útil per promoure el respecte i l'amor pel nostre medi ambient, i descobrir i mostrar tots els seus tresors i la biodiversitat que alberga, a través de les fotografies realitzades pels fotògrafs més joves.


YNP és un espai virtual on aplegar una comunitat online de joves amants de la fotografia i la natura i impulsar el descobriment de nous entorns i el desenvolupament de la creativitat i la sensibilitat artística sense oblidar els valors ambientals.


Les tres branques que donen forma a la plataforma són el lloc web, Instagram i Facebook on els membres poden penjar les seves fotos, comunicar-se entre ells/es i participar en les diverses activitats que organitza la plataforma. A més també es realitzen sortejos, encara que aquests només estan adreçats als membres menors de 26 anys, que hauran d’etiquetar les fotos amb el hashtag #youngnaturephotographers.


Mónica Busquets, Jon A. Juárez, Sergio Marijuán y Adelina Sánchez són els quatre joves impulsors d’aquesta plataforma amb el suport de Pangea International.