Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Apunta't al càsting de la ...
 
Divendres, 01 de setembre de 2017

Apunta't al càsting de la campanya 2018 del Carnet Jove!

Vols protagonitzar la campanya publicitària 2018 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots participar en la campanya que s’emetrà en diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer de l’any vinent. El rodatge es durà a terme el proper mes de novembre. Pots inscriure’t fins al 20 de setembre.


càsting Carnet Jove 2017

Qui s’hi pot apuntar?
Tots els i les joves de Catalunya entre 12 i 31 anys que siguin titulars del Carnet Jove i estiguin registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Si ets menor de 18 anys caldrà l’autorització del pare, la mare o del tutor legal, i assistir al càsting acompanyat.

Hi ha moltes places?
Es necessiten 30 joves per protagonitzar els papers de protagonistes i de figurants de l'espot. Si et seleccionen rebràs una remuneració de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzes un paper principal o de figurant. Cada persona seleccionada assistirà al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en què sigui convocada.

Inscripcions
Tens des del divendres 1 de setembre fins al dimecres 20 de setembre per inscriure't. Els dies 26 i 27 de setembre de 2017, Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d'assistència al càsting.

Dies i lloc del càsting
El càsting es farà els dies 2,3 i 4 d'octubre (dilluns, dimarts i dimecres), de les 10 de matí a les 7 de la tarda, a la seu de l'Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona). Es podran ampliar les dates en funció del nombre de persones inscrites.

El rodatge
El rodatge de l'anunci tindrà lloc en el mes de novembre de 2017, i la sessió fotogràfica es podrà dur a terme els mateixos dies o fora d'aquest període.