Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Concurs #Optimot10
 
Dijous, 15 de novembre de 2018

Concurs #Optimot10

T’agraden els reptes lingüístics? És usuari o usuària de l’Optimot? Celebra amb Política Lingüística els 10 anys d’aquest cercador lingüístic participant en un concurs en línia obert a tothom, basat en el coneixement de l’eina.


Concurs #Optimot10

Optimot, 10 anys donant respostes
Aquest servei de consultes lingüístiques en línia integra diferents diccionaris i recursos lingüísticsper ajudar a resoldre dubtes sobre la llengua catalana. Quan les opcions de cerca no resolen el dubte, també ofereix el servei d'atenció personalitzada al qual podeu enviar la consulta. Des de 2012 difon els seus serveis al blog de l’Optimot, i des de 2015 al canal Twitter @optimotcat.

L’Optimot, ofert per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans i del TERMCAT, celebra els seus deu anys. El cercador ha rebut durant aquest temps uns 100 milions de cerques. Per celebra-ho, Política Lingüística ha convocat el concurs en línia #Optimot10. 

Com participar-hi
Del 19 al 22 de novembre es publicaran 10 preguntes diàries al web del concurs, que caldrà respondre en un formulari, on els concursants s’identificaran amb la seva adreça electrònica.

Diàriament serà guanyadora la persona que obtingui el màxim d’encerts en les preguntes del dia (en cas d’empat es resoldrà per sorteig). Hi haurà també una guanyadora absoluta, aquella que sumi més encerts les quatre jornades (en cas d’empat, també es resoldrà per sorteig). Per tant, com més dies es participi en el concurs, més possibilitats hi ha d’optar al premi absolut.

El dia 23 de novembre es donaran a conèixer les persones que hagin guanyat.

Premis
Qui es proclami guanyador absolut rebrà una tauleta digital. També rebrà una subscripció anual al Club de Cultura TR3SC, una invitació doble a la Ruta Pompeu Fabra i un lot de llibres, els tres premis que també guanyaran els quatre guanyadors diaris. Tots els participants obtindran un imant de la Superoptimota (per fer memòria dels 15 accents diacrítics que hi ha en català). L’etiqueta del concurs serà #Optimot10.

Consulta les bases al web de Llengua catalana, i participa!