Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Contractació laboral en ...
 
Dijous, 11 d'octubre de 2018

Contractació laboral en pràctiques de joves que cerquen la primera feina

Obert un procés de selecció per contractar durant 6 mesos persones joves que disposin de titulació universitària o de cicles formatius, o bé de certificats de professionalitat. Cal trobar-se inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. El termini màxim per formalitzar la contractació laboral finalitza el proper 31 d’octubre.


contractació laboral

Aquest procés s’emmarca en  la convocatòria 2018 de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Les subvencions van destinades a entitats contractants: ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori.

La contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació i beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya té com a objectiu millorar l’ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que augmentin les possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable.

Per participar en el procés de selecció d’aquesta convocatòria i fer els tràmits corresponents cal adreçar-se a les Oficines de Treball de la Generalitat. Si desconeixes quina és la teva oficina més propera consulta el cercador d’Oficines a la pàgina web del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).