Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > La 18a Escola d’Estiu del ...
 
Divendres, 16 de juny de 2017

La 18a Escola d’Estiu del Voluntariat obre les portes

Un any més, i ja són 18 edicions de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) obrint les seves portes a totes aquelles persones interessades a formar-se en el món del voluntariat. Voluntaris/àries de base, coordinadors/es de voluntariat i dirigents tenen al seu abast més d’una trentena de cursos per créixer i apoderar-se, tant en entitats de voluntariat, com en el món associatiu.


La 18a Escola d’Estiu del Voluntariat obre les portes

Un total de 36 cursos repartits en 3 modalitats, i més de 1.440 places per a alumnes conformen la 18a Escola d’Estiu de Voluntariat, un projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC). L’EVV va néixer amb l’objectiu de generar un espai de trobada únic, on l’alumnat tingués l’oportunitat de fer aquella formació que durant l’any no havia pogut realitzar. Aquesta formació especialitzada en voluntariat es durà a terme en les 8 seus territorials de l’Escola o en línia a través de l’aula virtual en dos períodes:
- del 28 de juny al 13 de juliol
- del 13 al 21 de setembre

Els cursos, que enguany destaquen pel seu caràcter pràctic, estan distribuïts en píndoles formatives (3 hores), tallers (6 hores) i cursos d’iniciació al voluntariat (12 hores). La proposta formativa de cada seu territorial és aquesta:
- Amposta: Educar els joves en relacions afectivo-sexuals, i Coaching social.
- Barcelona: Curs d'iniciació al voluntariat; Com comunicar-nos amb la base social?; Finances bàsiques per a no financers; Big data per a associacions; Mindfullness; L'assertivitat una forma de relacionar-te eficaç; Resolució de conflictes en equips de voluntaris; El llenguatge corporal per a la comunicació; El poder de la infografia; Gestió de l'estrès; Tècniques de coaching; Eines per comunicar els actes de la teva entitat, i Gestió d'equips de voluntariat.
- Girona: Curs d'iniciació al voluntariat; La creativitat en projectes de lleure educatiu, i Com gestionar les emocions en el voluntariat.
- Granollers: Mindfullness; Tècniques corporals i expressives; Curs d'iniciació al voluntariat, i Captació de fons a les entitats.
- Lleida: Gestió de petites associacions; Gestió de les emocions, i Curs d'iniciació al voluntariat.
- Manresa: Dinamització de jocs en l'espai públic; La teva entitat passaria una ITV?, i Comunicació emocional en la gestió de voluntaris.
- Sabadell: Coaching de vida, i Lideratge des de la innovació
- Tarragona: Curs d'iniciació al voluntariat; Eines per comunicar els actes de la teva entitat, i Foment de la intel·ligència emocional.
- Aula virtual: Comunica millor amb infografies; Bullying: detecció, eines i recursos per afrontar-ho, i Curs d'iniciació al voluntariat.

Les inscripcions ja són obertes, no us ho penseu més i apunteu-vos-hi!