Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Es busquen joves referents per ...
 
Dilluns, 23 d'octubre de 2017

Es busquen joves referents per la interculturalitat i la prevenció de les violències

El Centre d’Estudis Africans i Interculturals busca joves que vulguin participar en el projecte formatiu “Joves referents” adreçat a joves de 18 a 30 anys. Si t’interessen els projectes interculturals aquest curs és per a tu!


Es busquen joves referents per la interculturalitat i la prevenció de les violències

El projecte
El projecte formatiu “Joves referents per la interculturalitat i la prevenció de les violències” s’adreça especialment a joves, de 18 a 30 anys, amb bagatges migratoris i culturals diversos que desitgin tenir eines i coneixements en interculturalitat i prevenció de violències.

Es tracta d’una formació pilot entesa com un procés a llarg termini (8 mesos) on es treballa la perspectiva intercultural i interseccional com a eines de prevenció de violències a l'àmbit comunitari i educatiu. En el transcurs d’aquest any es contempla que les persones joves participants posin en pràctica els coneixements desenvolupats en instituts, entitats i/o iniciatives comunitàries.

Què t’ofereix el curs?
Aquest projecte busca tres objectius:
- Formar joves de diferents contextos culturals que vulguin i es comprometin a dinamitzar iniciatives o accions formatives interculturals i de prevenció de violències en l’àmbit educatiu.
- Oferir eines i recursos pràctics per desenvolupar tasques de dinamització de grups.
- Apoderar els joves per a què desenvolupin les seves habilitats dinamitzadores i els seus coneixements en interculturalitat i prevenció de violències.

Com s’estructura?
L’itinerari formatiu, amb una durada de 61,5 hores, es distribueix en quatre mòduls formatius:
- Sessions teòriques
- Sessions de tutoria
- Sessions pràctiques
- Seguiment i acompanyament

Per altra banda, les persones que participin en el projecte tindran l’opció de col·laborar dinamitzant alguna de les activitats impulsades pel Programa BCN Interculturalitat.

M’interessa. Com m’hi apunto?
La formació es durà a terme entre la segona quinzena de novembre i la primera quinzena de juliol i si t’interessa cal que enviïs un correu electrònic o un whatsapp a jovesreferents@gmail.com / 626 429 804 (Jessica González - Centre d’Estudis Africans i Interculturals).