Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Voleu ser jurat del millor ...
 
Dimarts, 11 d'abril de 2017

Voleu ser jurat del millor cinema juvenil europeu?

Busquem joves d'entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el proper 7 de maig vulguin formar part del jurat al Premi de cinema jove europeu de l’Acadèmia del Cinema Europeu, juntament amb joves de 36 ciutats i 31 països europeus. El termini per inscriure-us acaba el 23 d'abril. Us hi apunteu?


Voleu ser jurat del millor cinema juvenil europeu?

La Filmoteca de Catalunya acull per quart any consecutiu l’experiència de ser jurat de cinema. L’Acadèmia del Cinema Europeu ha nominat 3 pel·lícules europees amb protagonistes joves i necessita l’ajut de joves d’arreu d’Europa per triar la guanyadora. Si us interessa heu de fer la inscripció al web de la Filmoteca i esperar que us seleccionin. Teniu temps per apuntar-vos-hi fins al dia de Sant Jordi.

Quan, on, com?
El proper 7 de maig, entre les 9.30 h del matí i les 18.30 h de la tarda, a la Filmoteca de Catalunya tots els i les participants seleccionats us reunireu a veure les projeccions. Abans de cada pel·lícula un grup de monitors i monitores de Drac Màgic faran una introducció i us proposaran tècniques per analitzar les imatges i els continguts. Un cop hagi acabat cada visionat participareu en un debat que conduiran els monitors i al final, quan hagueu vist totes les pel·lícules, tindrà lloc el moment més esperat: la votació secreta.

Les projeccions seran en versió original subtitulada en català. Els membres del jurat esteu convidats a dinar a la Filmoteca i podeu venir acompanyats de dos adults que podran assistir a les projeccions, però no als debats ni al dinar.

Què votarem?
El jurat jove haureu de triar la vostra favorita entre les tres pel·lícules nominades al Premi ala Millor Pel·lícula Juvenil Europea de l’any:
- Goodbye Berlin (Tschik) de Faith Akin (Alemanya)
- My life as Zucchini (Ma vie de Courgette), de Claude Barras (Suïssa, França)
- The girl down loch änzi (Das Mädchen vom Ánziloch), d'Alice Schmid (Suïssa)

And the winner is...
El director i les directores de les tres pel·lícules nominades estaran a la ciutat alemanya d’Erfurt esperant el vostre veredicte i el de la resta de jurats d’arreu d’Europa. Dos de vosaltres sereu els portaveus del jurat i anunciareu en streaming el resultat de les votacions. Ho haureu de fer en anglès, de manera, que ja podeu anar practicant! Podreu seguir l’acte de lliurament del premi a través del web dels premis.

Veniu a passar el dia a la Filmoteca i sereu els primers en veure les millors pel·lícules europees de caràcter juvenil! I a més, participareu de la tria de la guanyadora! No us ho perdeu!