Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Contacta
 
Contacta amb nosaltres

 

Consulta, opina, comenta, suggereix, informa'ns, proposa'ns... digues la teva! JOVE.CAT posa a la teva disposició aquest formulari perquè ens ajudis a millorar el portal i per a respondre als teus dubtes.

Si vols més informació, o necessites un punt d'atenció presencial apropa't al Servei d'Informació Juvenil que tinguis més proper.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

*
*
*

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat "Trameses d'informació i inscripcions del gencat", la finalitat del qual és facilitar als ciutadans i ciutadanes, a través del web gencat, l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.