Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Contacta
 
Contacta amb nosaltres

 

Consulta, opina, comenta, suggereix, informa'ns, proposa'ns... digues la teva! JOVE.CAT posa a la teva disposició aquest formulari perquè ens ajudis a millorar el portal i per a respondre als teus dubtes.

Si vols més informació, o necessites un punt d'atenció presencial apropa't al Servei d'Informació Juvenil que tinguis més proper.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

*
*
*

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat.
Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”
Responsable del tractament: Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.