Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Arts plàstiques  > No t'ho perdis!  > Sala d'Art Jove  > Convocatòries Sala d'Art Jove  > Art Jove Intercanvi Internacional
 

Beques Art Jove d’Intercanvi Internacional

Convocatòries Art Jove 2019

Les Beques Art Jove d’Intercanvi Internacional tenen per objectiu realitzar una estada formativa a Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) de Gant, Bèlgica.

HISK és un centre de referència a nivell europeu pel que fa a la formació de joves artistes. El centre s’articula a l’entorn d’un programa de consideració post-acadèmica en arts visuals i audiovisuals, especialitzat en innovació i recerca.

Els artistes seleccionats disposaran d’un espai d’allotjament, un espai de treball, l’accés a recursos de producció del centre i participaran del programa oficial de formació de HISK durant l’estada.

Se seleccionaran un màxim de 2 persones.  
Dotació econòmica: 1.200 € per l’estada d’un mes.


Participants

Persones interessades a desenvolupar projectes de creació a títol individual, residents a Catalunya i fins a una edat màxima de trenta anys (nascudes l’any 1988 o posteriorment).

La Beca Art Jove d’Intercanvi és compatible amb la participació d’Art Jove Producció però no és compatible amb les Beques d’Art Jove Mediació de l’actual convocatòria.

Requeriments generals

Hisk facilitarà als beneficiaris de la beca un espai d’allotjament, un espai de taller i facilitarà l’accés a recursos de producció durant la seva estada.

Amb la dotació de la beca, l’artista seleccionat haurà d’assumir les despeses de transport, trasllats interns i dietes durant la seva estada a HISK, així com les despeses que es derivin dels processos de producció particulars.

Tots els imports que es detallen estan subjectes a les retencions vigents en el moment de fer-se efectius.

Documentació que cal presentar

Per presentar-se a la Beca Art Jove d’Intercanvi, cal presentar els documents següents:

a) Formulari de sol·licitud d’inscripció, oportunament complimentat i signat. vegeu l'annex al formulari de sol·licitud.

b) Resum de la trajectòria acadèmica i artística, declaració d’intencions (statement) i carta de motivació. Aquesta documentació s’ha d’entregar almenys en anglès.

c)
Documentació gràfica i textual de projectes recents. Només s’accepten presentacions en format de vídeo i digitals en els casos en què es treballi directament amb aquests mitjans (Cal adjuntar al formulari una còpia de la documentació en format digital, ja sigui mitjançant una transferència d’arxius WeTransfer a l’adreça artjove.tsf@gencat.cat o mitjançant un CD, USB o bé en DVD amb arxius en format Adobe PDF compatibles amb PC i amb un pes màxim de 5 MB).


Data d'actualització: 03.08.2018