Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Arts plàstiques  > No t'ho perdis!  > Sala d'Art Jove  > Convocatòries Sala d'Art Jove  > Informació general
 

Informació general


Presentació de les propostes

Convocatòries Art Jove 2017

La documentació es pot presentar de dues maneres: presencialment, a través del Registre General de l’Agència Catalana de la Joventut, o bé a través de tramitació electrònica.

En cas de presentació presencial, s’ha de fer arribar la sol·licitud al Registre General de l’Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, BCN) o a qualsevol de les oficines al territori de la Direcció General de Joventut. Es poden presentar les sol·licituds i la resta de documentació personalment o per correu postal. En els casos en què s’enviï la documentació per correu postal, el full de sol·licitud haurà de tenir el segell administratiu de l’oficina de correus. No es considera vàlid si el segell es troba en el sobre ni s’accepta cap paquet repartit per empreses de missatgeria.

Caldrà adjuntar al formulari una còpia en format digital, ja sigui mitjançant una transferència d’arxius We Transfer a l’adreça artjove.tsf@gencat.cat o mitjançant un CD, USB o DVD amb arxius en format Adobe PDF compatibles amb PC i amb un pes màxim 5Mb. També es pot adjuntar una còpia en format paper (mida A4), essent aquesta còpia en paper no obligatòria. 

En cas de presentació electrònica, es podrà fer la sol·licitud a través de Tràmits gencat. Per presentar la sol·licitud electrònicament, s’admeten els sistemes de signatura electrònica avançada i segells electrònics avançats que es fonamenten en un registre fiable de la identitat d’usuaris o basats en certificats reconeguts o qualificats de signatura electrònica. Concretament, s’admeten els considerats en l’apartat 6.2 del Protocol d’Identificació i signatura electrònica aprovat per Ordre GRI/233/2015, de 20 de juliol, que son els següents: certificat reconegut o qualificat de signatura avançada idCAT del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, certificat del DNI electrònic o mecanisme idCAT mòbil (imprescindible disposar de la targeta sanitària Catsalut). Conjuntament amb el formulari de sol·licitud per participar a la convocatòria les persones interessades cal presentar la documentació específica del projecte, resum de la trajectòria acadèmica i artística i statement, la documentació gràfica i textual de projectes recents a través d’una transferència d’arxius We Transfer a l’adreça artjove.tsf@gencat.cat

 

Període de presentació de propostes

El període per presentar la documentació relativa a les totes les convocatòries de la Sala d’Art Jove, Premis Art Jove Producció, Beques Art Jove Mediació i Beques Art Jove Intercanvi Internacional, finalitza el dilluns 22 d'octubre a les 14 h.

Cessió de drets

La selecció per mitjà d’aquesta convocatòria, implica la cessió gratuïta i no exclusiva dels drets de reproducció del projecte per part de l'Agència Catalana de la Joventut.

En exposicions o presentacions del projecte posteriors, els autors o les autores han de fer constar que la producció del treball ha comptat amb el suport de la Sala d’Art Jove.

Jurat

  • Carles Congost: Artista
  • Roger Bernat: Dramaturg
  • Mariokissme i R. Marcos Mota: artistes i membres d'Equipo Palomar
  • Nancy Garín: investigadora independent, periodista i historiadora de l’art.
  • Ariadna Parreu: Artista i professora d’art
  • Txuma Sánchez, membre de l’equip gestor de Sala d’Art Jove

Presidenta del jurat: Àngels Piédrola, Directora de Programes del PNJCat.
Secretària: Marta Vilardell, tècnica de cultura de l’Agència Catalana de la Joventut

Sessions informatives / Consultes

El dimecres 3 d’octubre de 10 a 14 h i de 16h a 19h l’equip gestor de Sala d’Art Jove atendrà les consultes pel que fa a les diferents convocatòries.

Així mateix, al llarg del termini de la convocatòria, podeu posar-vos en contacte amb l’equip de la Sala d’Art Jove per a resoldre dubtes per mitjà del correu electrònic artjove.bsf@gencat.cat  o bé per telèfon 93 483 83 61.

Més informació

Sala d’Art Jove
Direcció General de Joventut
Carrer de Calàbria, 147
08015 Barcelona
Tel. 93 483 83 61
A/e: artjove.tsf@gencat.cat

Webs:
jove.cat/salartjove   

 


Data d'actualització: 03.08.2018