Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Còmic i il·lustració  > No t'ho perdis!  > Còmic a la xarxa
 

Còmic a la xarxa

Portals especialitzats en el món del còmic. Molts inclouen informació d'actualitat, noves tendències, dibuixos, comentaris, fòrums, intercanvis, agenda per a estar al dia, blocs per a consultar sovint i reculls de botigues i espais d'intercanvi.

 • Webcòmics, còmics en versió 2.0

  La tecnologia digital, amb un perfecte maridatge amb Internet, està canviant la forma en què consumim la cultura. Ho està fent amb els llibres, la música o les pel•lícules. Amb els webcòmics, el còmic també experimenta aquesta metamorfosi.

 • ComiCat  
  Els autors d'aquest blog sobre còmics volen compartir i difondre la seva afició i potenciar, especialment, els còmics en català (tant la producció pròpia com la traducció d'obres estrangeres) Hi ha notícies novetats editorials, ressenyes, entrevistes a autors i reportatges.
 • Guia del còmic  
  En aquesta pàgina pots consultar tots els còmics que es publiquen a l'Estat espanyol, de tots els gèneres i procedències. Inclou monogràfics ordenats per països de procedència, una llista d'autors, informació de les novetats i una guia prou exhaustiva de botigues especialitzades perquè sàpigues on trobar allò que cerques.
 • Fancueva  
  Blog dedicat al còmic sense oblidar-se d'altres camps de la cultura i l'oci alternatiu com el manga, el cinema, sèries, jocs de taula i rol, etc.
 • Ui Ar de Japis  
  Magazín electrònic dedicat exclusivament al món del còmic. Hi pots trobar fitxes de més de tres-cents autors de tot arreu i seccions dedicades a l'estudi de diversos aspectes del còmic. Hi ha també un calaix de sastre amb recursos que et sorprendran, informació de personatges i homenatges, la revista Nobanda en línia i un espai per als il·lustradors.
 • Comix Volumen 2  
  Blog amb notícies, novetats, ressenyes i enllaços.... Informació a dojo sobre l'actualitat del món del còmic.
 • Humoristan  

  El museu digital que reuneix dibuixos i informació de 150 anys d'humor gràfic.

Data d'actualització: 17.01.2017