Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Cultura popular  > Fires i festes de Catalunya
 

Fires i festes de Catalunya

Agendes i portals especialitzats en fires i festes i tradicions de Catalunya. Fes-hi un cop d'ull!

Agendes i portals especialitzats

Agendes i portals especialitzats en fires i festes i tradicions de Catalunya. Fes-hi un cop d'ull!

 • Festes, espectacles i fires  

  Des d'aquest espai web pots consultar les Festes populars i tradicionals, els Espectacles, les Fires de cultura popular i la Fira Mediterrània. 

 • Festes de Catalunya  
  Llista de les festes majors més destacades de Catalunya amb la data de celebració i una explicació de cadascuna. Aquest llistat forma part del Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya del Departament de Cultura.
 • Agenda cultural de la Generalitat de Catalunya: Fires i festes tradicionals  

  Cercador de l'agenda cultural del Departament de Cultura que mostra per data, lloc i població les fires i festes majors d'arreu de Catalunya.

 • Festa Catalunya  
  Portal que es fa des d'Igualada amb informació sobre festes i fires de Catalunya. Hi pots trobar festes majors de municipis, festes tradicionals, festes gastronòmiques, festes majors de carrers, barris i pobles, recreacions històriques, esdeveniments singulars i festivals i mostres. I, quant a les fires, en trobaràs de tradicionals, d'oficis, gastronòmiques, mercats, històriques i multisectorials. En aquesta pàgina també hi ha informació sobre els pobles i ciutats de Catalunya i propostes culturals, esportives i d'aventura per al temps d'oci.
 • Festes.org  
  Porrtal impulsat per l'Associació Rebombori Digital que recull àmpliament les festes setmanals, notícies d'actualitat i una mediateca amb articles i publicacions sobre tradicions i cultura popular.
 • Festescatalunya.com  
  Calendari i recull de festes de les poblacions catalanes.
 • Agenda oberta  

  Directori d’esdeveniments culturals dels Països Catalans de la Fundació puntCAT que afegeix cada dia de forma automatitzada més de 200 activitats de tot tipus que tenen lloc a tots els punts del territori. El projecte té més de 100 fonts d’on obté informació, bàsicament de webs insititucionals d’Ajuntaments i altres agendes culturals.

 • FesCAT, l'aplicació mòbil de les festes populars de Catalunya  

  Aplicació mòbil que inclou una xarxa social per informar-se dels programes d'esdeveniments de les festes populars de Catalunya, àlbum de fotos per compartir i comentar, xat intern per conèixer gent nova i estar en contacte amb les vostres amistats, programes de totes les festes populars amb ubicació a un mapa inclouent guia GPS, geolocalotzació per arribar els esdeveniments que us interessi sense perdre-us pel camí i informació immediata mitjançant alertes, notificacions i notícies.


Data d'actualització: 26.08.2016