Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Cultura popular  > Tallers de música i dansa
 

Tallers de música i dansa

Ho sabies, que per tot Catalunya es fan tallers de música i dansa tradicionals? Que potser vols aprendre a tocar l'acordió diatònic, la dolçaina, el fiscorn, el flabiol i el tamborí, la gralla, la tarota o el sac de gemecs? Que t'agrada ballar? Potser t'interessa millorar el nivell o compartir coneixement amb més gent? Entra en aquesta pàgina i informa't dels tallers musicals i de danses dels Països Catalans i del món!
  • Tallers d'Arsèguel  
    Els Tallers d'Arsèguel- Escola Folk del Pirineu són una activitat formativa promoguda pel Departament de Cultura, en col·laboració amb el Centre Artesà Tradicionàrius i l'Associació Arsèguel i els acordionistes del Pirineu.
  • Centre Artesà Tradicionàrius  
    Aquest equipament públic de l'Ajuntament de Barcelona programa de forma regular concerts, balls i sessions d'improvisació i intercanvi entre solistes i grups, preferentment de música tradicional catalana, però també de més tradicions musicals. A més, trimestralment promou tallers d'aprenentatge de dansa i d'instruments (acordió diatònic, percussió, gralla, violí, flabiol, etc.), i participa en la programació dels Tallers d'Arsèguel.
  • Campus de cultura popular  

    Sota el paraigua campusdeculturapopular.cat la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals ofereix un enllaç a les diferents activitats formatives que es despleguen arreu de Catalunya en l'àmbit de la cultura popular i tradicional.

Data d'actualització: 13.11.2015