Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Fotografia  > Mou el teu projecte  > CLIC 2018
 

Clic 2018: Fotoperiodisme jove

CLIC 2018
Un any més, ens trobem en ple procés de presentació de projectes per al concurs Clic 2018 per a jovent amb el Carnet Jove. Un concurs que busca promocionar i difondre fotografies de caràcter periodístic realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn social.

Fins el proper 13 de juliol encara hi ha temps per presentar els projectes de fotografia periodística per optar als premis i als ajuts del certamen Clic d’enguany, 2018. Tot un referent del fotoperiodisme jove que busca l’interès del jovent en l’entorn social.


Premis

Aquest any hi ha dues categories que entren a concurs:

  1. Premi Clic fotografia, per tal de difondre i promocionar les fotografies de caràcter periodístic realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn social. Aquests premis poden ser per premiar fotografies o premiar el millor projecte fotoperiodístic.
  2. Premi Clic audiovisual, per tal de difondre i promocionar les produccions audiovisuals en cine, vídeo o multimèdia realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn social.

 

Ajuts

Els ajuts Clic, Fotoperiodisme Jove van adreçats a persones físiques joves que tinguin entre 18 i 30 anys al llarg de l'any de la convocatòria i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Exposició Clic

El Clic recull una selecció d'obres fotogràfiques de joves autors catalans, el denominador comú dels quals és la sensibilitat pels temes socials.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del Festival Off Perpignan que se celebra de forma paral·lela al festival Visa pour l'image.


Data d'actualització: 06.07.2018