Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Lletres  > Mou el teu projecte  > Entitats de professionals i serveis
 

Entitats de professionals i serveis

Accés a entitats que et poden assessorar, donar-te idees o posar-te a l'abast eines que et facilitaran el camí de la publicació.
 • Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC)  
 • Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC)  
  L'AELC és una entitat professional que aplega escriptors i escriptores en llengua catalana. A la web trobaràs pàgines d'autores i autors, actualitat, publicacions i més informacions del món dels llibres. També hi ha un apartat específic per a tots els dubtes que tinguis en qüestions de propietat intel·lectual.
 • Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC)  
  Entitat que defensa i promou els drets dels escriptors i les escriptores com a creadors culturals. A la pàgina trobaràs un munt de serveis per als socis que poden ésser útils tant si comences en el món de la literatura i l'edició com si vols fer pinya amb més professionals.
 • Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès  
  Aquest centre de formació de referència s'adreça als amants de la llengua i de la literatura que vulguin convertir la seva passió en un ofici -bé el d'escriptor, bé el de professional del món editorial- o aprofundir en el plaer de la lectura i l’escriptura. L'Escola ofereix més de cinquanta cursos i té un Gabinet d'Assessorament Lingüístic i Literari, entre altres serveis.
 • Pen català  
  Plataforma per a la projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana, adscrita al Pen Internacional, que defensa la llibertat d'expressió i lluita per a l'alliberament dels escriptors empresonats. S'organitza en comitès (escriptores, escriptors empresonats, traducció i traduccions i drets lingüístics).
Data d'actualització: 27.04.2017