Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Lletres  > Mou el teu projecte  > Premis, concursos i ajuts
 

Premis, concursos i ajuts

Si ja has plantat cara a la pàgina en blanc amb un poema, una novel·la, un conte, una història que ningú no havia explicat mai, ara és el moment d'accedir a les convocatòries i ajuts que et poden ajudar a moure el teu projecte literari.
 • Premis literaris en català  

  Base de dades de premis literaris en llengua catalana de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC),entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 • Premis literaris Ciutat de Tarragona  
  Hi trobaràs tota la informació per a presentar la teva obra als premis anuals de novel·la, biografies, autobiografies, memòries i dietaris, poesia, narrativa curta per Internet, traducció o bé cultura popular. És una iniciativa de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.
 • Concurs Eustory  

  El concurs d'història "Eustory" s’adreça a joves de 14 a 21 anys i us permet convertir-vos en historiadors del que ens envolta traient a la llum elements clau de la història que no apareixen en els llibres de text.

 • Concurs “Joves i Mobilitat” (relat, vídeo, fotografia)  

  “Joves i Mobilitat” és un concurs vinculat al projecte educatiu “Joves i conducció, un dret i una responsabilitat” amb el que el RACC pretén que en els centres escolars es treballin aspectes de seguretat viària. El seu objectiu principal és promoure actituds que fomentin entre els joves una conducció responsable.


Ajuts de la Generalitat de Catalunya per a llibres, lletres, literatura i edició

El Departament de Cultura convoca cada any subvencions per a llibres, lletres, literatura i edició. N'hi ha per a empreses que comencen o que volen engegar un projecte concret, n'hi ha per a agències literàries, per a l'edició i per a editorials. N'hi ha que fan referència a la literatura i la llengua catalanes, per a persones físiques i entitats sense ànim de lucre.
 • Subvencions de la Generalitat  
  Troba la subvenció que més et convingui a la pàgina general de subvencions del Departament de Cultura. Les bases de les convocatòries se solen publicar entre els mesos de febrer i març i pots consultar-les per destinatari o per àmbit temàtic.
 • Subvencions de l'Institut Ramon Llull  
  Troba subvencions per al desplaçaments de creadors, promoció de la creació catalana a l'exterior o per les traduccions o subtitulació de les obres.

Data d'actualització: 27.04.2017