Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Lletres  > Mou el teu projecte  > Publica!
 

Enllaços relacionats

Publica!

Espais en línia on pots publicar els teus escrits i accés a editorials a què pots fer arribar la teva feina.
 • Relats en català  
  Espai de trobada de lectors i escriptors en llengua catalana. Per a poder gaudir-ne t'hi has de registrar, de franc. Si ho fas com a autor o autora, podràs publicar-hi els teus relats, i si ho fas com a lector o lectora, podràs llegir, comentar i votar tots els texts que s'hi publiquin.
 • Badosa.com  
  Projecte de difusió gratuïta de texts literaris inèdits en format digital, obert a rebre relats, contes, narracions breus, poesia, novel·les i obres per a lliuraments, en català, castellà, anglès i francès. Dins de cada gènere, les obres s'agrupen en col·leccions per facilitar-ne la cerca.
 • Recull d'editorials on pots enviar obres  
  Si vols enviar la teva obra a alguna editorial, o posar-t'hi en contacte per oferir-los allò que has fet, en aquesta pàgina elaborada per la revista de literatura infantil i juvenil Cornabou trobaràs una llista prou completa amb enllaços a editorials de Catalunya.
 • Fanfiction en castellà  

  El terme fanfiction o fan fiction fa referència a relats de ficció escrits per fans d'una obra literària o dramàtica (ja sigui pel·lículanovel·laprograma de televisióvideojocanime...). En aquests relats es fan servir els personatges, situacions i ambients descrits en la història original o de creació pròpia de l'autor de fanfic, i es desenvolupen nous papers per aquests.

 • Fanfiction en català  

  Els millors relats de fanfics en català.

 • Fanfics d'Harry Potter  

  Recull en català dels fanfics més interessants sobre el personatge de J.K. Rowling, Harry Potter.

 • InuYasha Fanfics  

  Fan fics recomanats en castellà.

Data d'actualització: 02.06.2016