Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Lletres  > No t'ho perdis!  > Clubs de lectura
 

Clubs de lectura

Si t'agradaria compartir allò que llegeixes, comentar allò que has llegit amb més gent i gaudir d'un espai de lectura comú, potser et ve de gust de participar en algun club de lectura.

 • Accés al gran club de lectura virtual: Quellegeixes.cat?  
  Comunitat de llibres en xarxa, impulsada per la Institució de les Lletres Catalanes, on podràs escriure sobre llibres, lectures i literatura.
 • Club de lectura virtual de Biblioteques de Barcelona  
  Pàgina del club de lectura virtual de les biblioteques de Barcelona, que aplega la gent interessada a compartir la lectura i el comentari d'obres per mitjà d'Internet. S'hi proposen lectures mensuals i s'obren espais per a comentar-les. Fes-hi un cop d'ull!
 • Clubs de lectura presencials  
  Si tens ganes de llegir, de fer amics i de xerrar amb l'excusa d'una lectura interessant, apropa't a aquests clubs de lectura, espais de tertúlia i de debat proposats per les biblioteques de Barcelona. N'hi ha d'oberts, n'hi ha de temàtics i n'hi ha en llengua estrangera. En aquesta pàgina, hi trobaràs les dades pràctiques per a posar-t'hi en contacte.
 • Clubs de lectura  
  És una proposta del Departament de Cultura. Si vols formar part d'un club de lectura, des d'aquí t'hi pots apuntar o pots informar-te de què són, com funcionen i com t'hi pots inscriure.
Data d'actualització: 21.08.2015