Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Lletres  > No t'ho perdis!  > Llibres a la xarxa
 

Llibres a la xarxa

Per estar al dia del món dels llibres t'oferim un seguit de portals de lletres que t'informen de l'actualitat literària i ofereixen més recursos per a navegants de la literatura.


Llibres Gencat, el blog de les publicacions de la Generalitat

Llibres Gencat, el blog de les publicacions de la Generalitat

Eina de difusió que compta amb una plataforma de discussió, un fòrum de trobada i una font de recursos. Vol donar resposta a: connectar publicacions i lectors , difondre coneixement i fer xarxa.

 

eBiblio Catalunya

eBiblio Catalunya

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

 

Lletra

Lletra

Espai virtual de literatura catalana elaborat des dels estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya. Hi trobaràs informació sobre noms propis de la nostra literatura, obres, períodes i moviments, informació sobre gèneres literaris, premis i guardons, recomanacions i un aplec interessant i complet de recursos literaris a la xarxa.

 

VilaWeb Lletres

VilaWeb Lletres

Canal de llibres i literatura del diari electrònic VilaWeb. Perquè no se t'escapi l'actualitat dels llibres i del món de la cultura, principalment dels territoris de parla catalana. Actualitat, especials literaris, rànquing setmanal dels llibres més venuts, llibre de la setmana i flaixos informatius.

 

Institució de les Lletres Catalanes (ILC)

Institució de les Lletres Catalanes (ILC)

Actualitat i un munt de recursos oferts per aquesta institució, una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L'ILC vetlla per la promoció de les obres dels autors catalans dins les terres de parla catalana. Hi pots consultar l'agenda d'actes, exposicions, itineraris de lectura i subvencions i ajuts destinats a les lletres catalanes.

 

Què llegeixes?

Què llegeixes?

Un gran club de lectura virtual per compartir opinions i crítiques sobre qualsevol llibre publicat en català.  Amb fòrums organitzats segons les edats dels participants, permet reflexionar sobre obres, autors i altres aspectes del món literari i també entretenir-se amb jocs, concursos i tota mena de divertiments. Per a participar-hi, cal registrar-s'hi. És una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes.

 

Compartir coneixement part I. Biblioteques digitals

  • Compartir coneixement part I. Biblioteques digitals

    Tota la història i la sabiduria de la humanitat està emmagatzemada en aquests bancs del coneixement anomenats biblioteques. Sabies que pots accedir a molts d’aquests documents sense sortir de casa i totalment de franc?

 

Cornabou Revista de literatura infantil i juvenil

Cornabou Revista de literatura infantil i juvenil

Revista de literatura infantil i juvenil amb alguns flaixos d'actualitat i un recull acurat de recursos amb un cens d'autors, escriptors, il·lustradors i traductors, entrevistes, premis literaris, novetats, crítica, articles, recerca, editorials, llibreries, revistes i suplements, personatges literaris i encara més enllaços. És a dir, un xic de tot. Si vols navegar per la literatura, entra-hi!

 

Libro, lectura y letras

Libro, lectura y letras

Pàgina promoguda pel Ministeri de Cultura del govern espanyol que dóna accés a la base de dades de llibres editats a l'Estat espanyol i a un complet apartat dedicat a les fires del llibre, tant d'àmbit estatal com d'arreu del món, a més d'informació sobre ajudes, beques i subvencions, enllaços d'interès i encara més serveis.

 
Data d'actualització: 07.03.2018