Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Cultura  > Música  > Mou el teu projecte  > Recursos per a músics
 

Llocs per a actuar, assajar i altres recursos per a músics

Que busques un espai per a assajar? Vols enregistrar una maqueta? T'agradaria actuar en públic? Mira aquests enllaços i comença a moure't.
 • Direm  
  El Directori de Recursos Musicals de Barcelona ofereix llistes completes de bucs d'assaig, empreses de management, discogràfiques, estudis d'enregistrament, sales que organitzen actuacions de música en directe, o botigues d'instruments, precedits de recomanacions i informació bàsica sobre cadascun d'aquests recursos.
 • Sales de concert, enregistrament i bucs d'assaig a Barcelona  
  El portal de joventut de l'Ajuntament de Barcelona t'ofereix una colla de recursos si tens un grup i vols assajar o enregistrar una maqueta, o bé busques espais per a concerts. Consulta què hi ha disponible i mira què t'interessa més.
 • Casa de la Música  
  Aquest conjunt d'equipaments culturals de Mataró, Salt-Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Manresa, es dedica a la formació, la creació, l'exhibició i la difusió de la música popular a Catalunya, és a dir, la música moderna, contemporània, viva, que pertany al sentiment del poble. Ofereix bucs d'assaig, espais per a actuar, assessorament, cessió d'espais per a la producció de concerts, beques per a l'enregistrament de maquetes, edició discogràfica, enregistrament de concerts en vídeo...
 • Bucs d'assaig musical de Lleida  
  Els Bucs d'assaig musical 'El Mercat', gestionats per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida, són un recurs municipal adreçat als joves músics per a poder desenvolupar els seus projectes. Són tres sales d'assaig (properament en seran cinc), una petita sala de concerts, un estudi d'enregistrament i un punt d'informació i assessorament musical. Si formes part d'un grup novell, un grup amateur o bé una entitat de l'àmbit musical lleidatà, pots disposar d'aquest servei.
 • Tauler d'anuncis per a músics  
  Si cerques o ofereixes un local d'assaig, sales per a actuar, feina en algun grup o instruments, et pots anunciar –o trobar allò que cerques– en aquest tauler d'anuncis per a músics que ofereix el portal Atiza.com. N'hi ha de tota mena.
 • Musicat, Associació Professional de Músics de Catalunya  
  L'Associació Professional de Músics de Catalunya és una entitat de caràcter sindical, delcarada sense ànim de lucre, al servei dels professionals de la música. Al seu portal hi pots trobar informacions sobre músics o grups musicals, consultar l'agenda d'actuacions, escoltar temes...
 • Porta la música als festivals
  Alguns festivals musicals que es fan a Catalunya, com el Mercat de la Música Viva de Vic o Altaveu, són oberts a les propostes dels artistes que hi vulguin participar. Consulta la pàgina de Festivals d'aquesta secció i descobreix a quants pots actuar.
 • Bandcamp for Artists  

  És un lloc web que fa d’intermediari perquè els artistes musicals puguin vendre la seva obra directament a Internet. La major part dels beneficis són per als músics i ofereixen unes condicions millors que iTunes o Spotify.

 • Soundcloud  

  És una plataforma on line per donar-se a conèixer els músics novells i augmentar la seva presència a la xarxa. Està perfectament integrada amb les principals xarxes socials.

 • Nimbit  

  És una plataforma on line de difusió, adreçada als músics, oferint també la  possibilitat de vendre les seves creacions musicals.

 • Creanauta  

  És un servei que s’encarrega de pujar i distribuir tot el material que un músic o grup vulgui tenir a Internet. És un servei de pagament, però, estalvia molt la feina que haurien de fer els músics per estar presents a la xarxa, així com la venda de les seves obres

Data d'actualització: 15.12.2015