Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Economia  > Consum
 

Descomptes per a joves

Si encara no tens 30 anys, el Carnet Jove t'ofereix descomptes en espectacles, transports, museus i encara més establiments.


Carnet Jove

Descomptes per a joves

Què és?
El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya per a tu, si tens entre 14 anys i 29 (ambdues edats incloses). Per una petita quota anual, et permet de beneficiar-te de més de 8.000 avantatges i descomptes en tota mena de serveis i productes que ofereixen les entitats col·laboradores a Catalunya i la possibilitat de gaudir de més de 800.000 descomptes arreu d'Europa.

Avantatges
El Carnet Jove t'ofereix avantatges generals en els següents àmbits:

  • Cultura: Teatre, cinema, concerts, museus, festivals...
  • Turisme i mobilitat: Transports, allotjament, vacances, activitats...
  • Tecnologia: Informàtica, fotografia, imatge i so, telefonia mòbil...
  • Formació: Idiomes, informàtica, autoescoles...
  • Salut: Odontologia, oftalmologia i òptiques, psicologia ginecologia...
  • Esports: Espectacles esportius, activitats esportives i d'aventura, neu...
  • Lleure: Parcs temàtics i d'atraccions, restauració...
  • Altres serveis: Assegurances, reserves a espectacles, subscripcions...

Des de la web pots cercar els avantatges locals per comarca, municipi, àmbit, activitat o paraula clau, i els avantatges temporals que es van incorporant mes a mes i fan referència a esdeveniments culturals i esportius, concerts i activitats relacionades amb el temps de lleure, entre molts altres.

On es demana aquest carnet i com?
Si vols obtenir el Carnet Jove, l'has de demanar a qualsevol oficina de 'la Caixa' o el pots demanar en línia. Hi ha dues modalitats de Carnet Jove, el no financer i el financer. El financer està vinculat a una llibreta d'estalvi, incorpora serveis bancaris i té tres versions: targeta Visa Electron, Visa Estrella o Visa Classic (les dues darreres, limitades a persones més grans de 18 anys). El vols demanar ara mateix? 

El Carnet Jove a l'Estat espanyol i Europa
El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya forma part de l'Associació Europea del Carnet Jove (EYCA), de manera que t'ofereix la possibilitat de gaudir dels més de 80.000 avantatges a totes les comunitats autònomes de l'Estat espanyol i als més de 30 països europeus.

Més informació
Web del Carnet Jove
La web del Carnet Jove et descriu totes les ofertes a què et donen dret i hi pots fer una cerca de productes i serveis per comarques. A més a més, t'explica tots els aspectes sobre aquests carnets: la sol·licitud, les modalitats, la vigència i encara més detalls que has de saber per treure'n profit i emprar-los correctament.

Associació Europea del Carnet Jove (EYCA)
Base de dades de descomptes arreu d'Europa, espai per conèixer gent i galeria de fotos en línia, on pots compartir les fotos. Tot això és a la web de l'Associació Europea del Carnet Jove.

Més accessos a descomptes

Descomptes per als viatges
Per obtenir descomptes quan viatges per l'estranger hi ha més carnets reconeguts internacionalment que també t'ofereixen avantatges i descomptes. A la Viatgeteca de jove.cat te n'oferim més informació.

Propostes culturals amb descomptes
Més descomptes que pots obtenir per a anar a museus, al cinema, al teatre, a concerts i per comprar publicacions i assistir a tota mena d'activitats culturals; tot això a la secció de Cultura de Jove.cat.

Esports amb descompte
Si ets amant de l'esport i vols assistir a partits i espectacles esportius i treure profit de les ofertes, o bé vols obtenir els millors descomptes en material esportiu, o practicar un esport regularment, trobaràs algunes idees a la secció d'Esports de Jove.cat.

Comprar durant la temporada de rebaixes
Gràcies a les temporades de rebaixes podem comprar tota mena de productes i serveis amb descomptes. A Catalunya, els períodes de rebaixes són, a l'hivern, des del 7 de gener fins al 6 de març; i a l'estiu, al juliol i a l'agost. Els productes rebaixats han d'haver format part de l'oferta de l'establiment durant un mes pel cap baix. A l'etiqueta d'aquests productes hi ha de constar el preu o el percentatge rebaixat al costat del preu inicial de venda al públic. Mira't les recomanacions de l'Agència Catalana de Consum perquè comprar a les rebaixes no et surti car.


Data d'actualització: 22.02.2018